Ale jedno je isté. Takéto etapy na TdF sú na osoh. Je sa na čo pozerať. Dnes to bolo také malé peklo severu. Už sa teším na Nedeľu a prvé kopčeky...
09.07.2014 - 18:56:45
00
Etapy s rovinatým profilom a dojazdom ignorujem,pretože víťaz je už dopredu jasný a Kittel pokial v nejakej etape nespadne,tak vyhrá každú rovinatú etapu.Pre mňa je to strata času,pretože dominancia Kittela je síce obdivuhodná,ale aj poriadne otravná(pripomína mi to Vettela a RedBull v posledných 4 sezonach,keď jeden jazdec vyhrával skoro všetky VC).Teším sa hlavne na zvlnené a horské etapy,kde je favoritov podstatne viac a v týchto etapách nuda určite nehrozí,pretože Kittel,Graipel a všetci im podobní, budú mať už pekne ,,nakúpené"

Aspoň je jasné, že takéto názory sú úplne mimo, a dnes to bolo všetko len nie nuda, a všetko len nie jasný víťaz :) Veľmi zaujímavá 'podívaná', dobrý výkon Sagana, Booma, Fuglsanga aj Nibaliho, Froome už nevýhrá, nemusel som to pozerať na STV, proste paráda 8-)
09.07.2014 - 18:59:31
00
AC si dnešnou fajnovou jazdou myslím presral celú tour aj keď má v kopcoch formu.

Naposledy upravil triki dňa 09.07.2014 - 19:44:43, celkovo upravené 1 krát.

09.07.2014 - 19:03:02
00
Ja myslím, že pre nás divákov je práve dobre, že AC chytil na Nibaliho takú stratu. Bez Frooma by inak v kopcoch jasne dominoval a tour by bola nudná. Takto to bude na konci ešte riadne napínavé. ;-)
09.07.2014 - 19:26:52
01
A ostatní ako skončili lebo som nestihol vidieť celkové poradie :)
09.07.2014 - 20:28:23
00
takto : http://www.letour.fr/le-tour/2014/us/
09.07.2014 - 20:30:08
00
Aspoň je jasné, že takéto názory sú úplne mimo, a dnes to bolo všetko len nie nuda, a všetko len nie jasný víťaz :) Veľmi zaujímavá 'podívaná', dobrý výkon Sagana, Booma, Fuglsanga aj Nibaliho, Froome už nevýhrá, nemusel som to pozerať na STV, proste paráda 8-)

Steju zdá sa,že si nepochopil môj príspevok,preto napíšem ešte raz špeciálne pre teba :)
Ja som mal na mysli etapy, kde je jasné, že príde k špurtu pelotónu(a tam zatial všade vyhral Kittel a aj vyhrá všetky tieto etapy,za tým si stojím a toto považujem za nudu!)Dnešná etapa mala mierne zvlnený charakter a bolo jasné že k hromadnému špurtu(a tým pádom víťazstvu Kittela)určite nepríde.Preto som napísal,že ju budem sledovať a teším sa na ňu.Myslím,že by bolo treba pozornejšie čítať príspevok,aby som nepísal potom nezmysly,ale viem že drvivá väčšina pochopila akú nudu a aké etapy som mal na mysli. ;)
09.07.2014 - 21:36:57
00
ja som to dnes takto vyriešil s pozeraním a stála to za to, aj keď som to len na pol oka mohol sledovať a ešte len na STV2, ale dnes mi neprišli až tak strašní ako včera

Prílohy:

IMG_5538.JPG
IMG_5538.JPG 303.52 KiB thumb_up0thumb_down

09.07.2014 - 21:54:12
00
Davaj bacha aby si si neodrezal prsti keď sa bude utočiť :tmi:
09.07.2014 - 22:08:12
01
StejuJa som mal na mysli etapy, kde je jasné, že príde k špurtu pelotónu(a tam zatial všade vyhral Kittel a aj vyhrá všetky tieto etapy,za tým si stojím a toto považujem za nudu!)Dnešná etapa mala mierne zvlnený charakter a bolo jasné že k hromadnému špurtu(a tým pádom víťazstvu Kittela)určite nepríde.Preto som napísal,že ju budem sledovať a teším sa na ňu.Myslím,že by bolo treba pozornejšie čítať príspevok,aby som nepísal potom nezmysly,ale viem že drvivá väčšina pochopila akú nudu a aké etapy som mal na mysli. ;)

Mierne zvlnený charakter? :D rozdiel medzi najvyšších a najnižším miestom na trase bol 42 metrov. Ja si už väčšiu placku predstaviť neviem, viď oficiálna stránka tour, zo všetkých 21 je to jednoznačne najplochejšia etapa tohto ročníka, takže neviem z kade tieto veci berieš, tak isto ako dopredu nikdy nie je jasné, či hromadný špurt bude, alebo nie (aj keď je to niekedy pravdepodobnejšie ako inokedy)... to, že si sa tešil som ale rád, ale neviem na základe čoho, keď tie predtým sa ti nepáčili, snáď to boli tie kocky :)
10.07.2014 - 00:23:28
00
pri priemerke 47km/h, ktoru mali su tie 20 az 40m hupiky masaker
10.07.2014 - 01:24:19
00
... to, že si sa tešil som ale rád, ale neviem na základe čoho, keď tie predtým sa ti nepáčili, snáď to boli tie kocky :)

Práve na základe toho,že táto etapa bola charakterom skôr klasikárska+dážď,preto som sa domnieval,že sa pelotón rozdrobí a špurtéri v tejto etape budú mimo súboja o prvenstvo,čo sa mi splnilo do bodky. :)Je pravda,že sa nikdy dopredu nedá povedať, či v tej-ktorej etape príde k špurtu pelotónu,ale sú etapy,kde je vysoká pravdepodobnosť ,že sa tak stane a práve tieto etapy nepozerám,pretože sú podľa môjho názoru nudné a vždy z rovnakým víťazom.
Takto to vidím ja a preto som napísal,že sa teším na kopcovité etapy- hlavne teraz, keď ostatní favoriti nabrali na Vincenza celkom slušnú sekeru,môže to byť ešte zaujímavé.Najviac som zvedavý,ako sa s tým vyrovná Contador.
10.07.2014 - 06:43:02
01
skoda,ze v dnesnej etape nedali Cote de Roucy 5km pred cielom,ale aj tak to vyzera na Sagiho etapu
10.07.2014 - 08:52:31
00
kiezby, ja by som si vsak vsadil vsetko na Kittela :) jediny dovod preco by nemal vyhrat by bol riadny brejk, ale to sa este teraz tak skoro asi nestane (tie zaseky este nie su moc velke a Astana zlty dres nejakemu potencialnemu jazdcovi z brejku asi pustit nebude chciet, aj ked by to bolo pre nich momentalne asi lepsie riesenie)
10.07.2014 - 09:08:50
00
ale tak včera sa trochu poudieral, možno nebude až tak v pohode... ale tak tým zasa spraví všetko za neho, tak šance má zasa najväčšie
10.07.2014 - 09:13:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up