jasne, vzdy to mazem
13.10.2015 - 19:32:17
00
Ja dotahujem metrovym trhákom ale nie na fest. Cca 150 nm.
13.10.2015 - 22:16:27
00
Ja mazem medenou pastou a aj tak to nejde dole samo :P dotahujem pneumatickou utahovackou s prednastavenym utahovacim momentom
13.10.2015 - 22:23:55
00
Hlavne mazat dosadaciu plochu. Ja uz som zazil, ze nesiel ocelovy disk z naboja...


Hliníkové ešte horšie. Nepomáhalo kopať ani gumené kladivo. Jediné čo zabralo bola top prasačina. Trochu povoliť a pohnúť sa dopredu-dozadu. Odvtedy zakaždým mažem.
14.10.2015 - 14:07:00
00
My dospelí sa máme na čo tešiť ^_^ "páčik"
http://strategie.hnonline.sk/spravy/marketing/v-lidli-zacne-retro-tyzden-predavat-bude-vyrobky-z-80-rokov
14.10.2015 - 15:12:23
02
uletíme si :D
14.10.2015 - 15:31:37
00
... kúpim si Pitralon.
14.10.2015 - 16:07:09
00
Ten sa predsa vyraba stale :^)
14.10.2015 - 16:08:14
00
... hej? Tak si ho nekúpim. Kúpim si Rumové pralinky.
14.10.2015 - 16:11:31
00
Ja originál Vysočinu. Som zvedavý či bude ako bola. Táto nová je sračka. Vôbec neuschne a tečie z nej tá červená voda. Starú mala babka pre mňa vždy nachystanú keď som bol malý, lebo som ju mal fest rád úplne vyschnutú :)
14.10.2015 - 16:16:35
00
Podla mna to nebude take , nemaju to ako spravit ani kde a nikto im nebude zavadzat novu prevadzku len kvoli niecomu takemu. Len nieco zmenia, alebo pridaju chemikaliu, aby to chutilo inak a voala. Sak si to aj tak nikto nemoze pamatat :lol:
14.10.2015 - 17:44:08
00
No bojím sa aby dodržali tie výrobne technológie. :( Dnes predáva obal a oni velmi dobre vedia ako na ľudí. Ale tiež by som nemal pravdu.
14.10.2015 - 17:45:55
00
lto, fofo: Vsak vyrobca proste spravil seriu s inou recepturou / inym pomerom surovin. To predsa pri dostatocne velkej objednavke nie je problem.

Viacero výrobkov bolo pre túto tematickú ponuku vyrobených podľa tradičnej receptúry, napr. Vysočina 1967 alebo Šunková údená saláma 1977,“ povedal Tomáš Bezák, PR manažér spoločnosti Lidl.


volodaj: Ale aj tak ju budes musiet nechat najprv dosusit, aby to bolo ono. Cerstva nikdy nebude taka dobra. Potom poreferuj. :)
14.10.2015 - 17:51:06
00
Lenze ja si nemyslim, ze ide len o zmenu receptury a vstupnej suroviny ale o cely technologicky proces, ktory ak zahodili, novy nevybuduju. Napr. ked robis pivo, tak mozes uplne vsetko vyrabat, ale na to potrebujes zariadenia. Alebo proste cast zariadeni zahodis a nakupis granule na zaciatok. Ak chces varit lepsie pivo, nepomoze kupit ine granule, ktore su rovnako naprd. No ale to su spekulacie, jedine co je iste, ze tu nejde o zakaznika , len o jeho peniaze :lol:
14.10.2015 - 17:59:17
01
no v tomto pripade mozu mat rovnaky aj technologicky postup aj recepturu a bude im to na dve veci...
samotne maso uz nema kvalitu jak za komancov lebo vtedy zvierata v chovoch nezrali zmesky plne kadejakych sraciek .....
a ani nehovorim o kvalite korenin, soli....
14.10.2015 - 18:31:26
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up