http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
Tá druhá časť je vlastne podací lístok a podľa skúseností pani pri okineku to buď pochopí a zohne prebehne tou tlačiarňou alebo sa na to kukne a povie ti, že si máš aj to máš prepísať na ten ich podací a až ten prebehne tlačiarňou 😁 tak či onak, tú jednu polovičku s adresami nalep na balík
Bohuzial musim pridat moju prvu negativnu skusenost s B24. V pondelok som vytvoril objednavku za 500e, v utorok mi prisiel mail o odoslani(co znamena len ze vytvorili v systeme dopravcu zasielku). Balik bol odoslany vcera ale nasledne sa z nejakeho dovodu hned vrateny spat. Udaje som zadaval take ako stale, predtym som nemal ziadny problem - tel cislo ako nazov firmy a do adresy. Zo supportu mi odpisali toto: unfortunately I can not tell you this I apologize very much for the incorrect delivery. A new shipment is unfortunately not possible. However, you will be refunded the full amount as soon as the return is completed.
Nechapem velmi preco mi nevedia poslat ten isty balik znova, vzhladom na to ze BF ponuka je casovo obmedzena, teraz musim cakat na refund. Hlavne veci okrem drobnosti maju stale na sklade tak neviem ci robit znova objednavku alebo co.
Dnes sa mi stalo presne toto isté. Balík bol v Prahe označený ako adresát nezastihnuty. Samozrejme tu v Trenčíne na adrese doručenia ma dnes nikto nehľadal.
Asi už nemám šancu na doručenie balíka, takže iba počkať na vrátenie peňazí. Neviete ako to dlho môže trvať?
Cca tyzden, peniaze naspat dostanes ked sa zasielka vrati naspat do B24 skladu a spracuju ju. Ale ja som to riesil pocas black friday tak to mohlo trvat o nieco dlhsie. Mne sa to vtedy podarilo vyriesit az na treti pokus tak ze mi nakoniec dali dopravu cez DHL, nepresli 2 zasielky cez Packetu v Prahe.
Ma niekto nejake aktualne skusenosti s bike24? Kolko cca trva dorucenie? Objednal som bicykel pri ktorom bolo pisane, ze ships immediately, ale s objednavkou sa akosi nic nedeje.
Majú toho veľa, tiež som od nich niečo brala asi pred mesiacom ale musela som o týždeň odísť a len tak tak to vyšlo, pritom mali všetky položky skladom, tak som im písala, že keby dačo, či sa dá zmeniť adresa, že v pohode ale že majú napísané, že 4-7 bussines days. Ja že OK a teda objednávak bola zadaná 14.5 v nedelu a prišlo to 23.5, takže bez víkendov presne 7 pracovných dní ale to ešte oni mali nejaký sviatok u nich. Nakoniec mi zmenili adresu poslali to v piatok a v utorok to došlo
Ja to nevidím ako problém, bolo mi to dodané v termíne, aký už roky deklarujú na webe. Podľa mňa ho dlhý čas predbiehali, ľudia si zvykli a teraz vidia dodržiavanie deadlinu ako problém
Taky velky obchod to musi vediet zabalit a poslat v priebehu 1-2 dni. Alebo im dosli turci a nema im to kto balit?
Na nase obchody by sme tiez nadavali keby nam to do druheho dna neposlali, tak nebudeme obhajovat ani nemcurov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
unfortunately I can not tell you this I apologize very much for the incorrect delivery. A new shipment is unfortunately not possible. However, you will be refunded the full amount as soon as the return is completed.
Nechapem velmi preco mi nevedia poslat ten isty balik znova, vzhladom na to ze BF ponuka je casovo obmedzena, teraz musim cakat na refund. Hlavne veci okrem drobnosti maju stale na sklade tak neviem ci robit znova objednavku alebo co.
Dnes sa mi stalo presne toto isté. Balík bol v Prahe označený ako adresát nezastihnuty. Samozrejme tu v Trenčíne na adrese doručenia ma dnes nikto nehľadal.
Asi už nemám šancu na doručenie balíka, takže iba počkať na vrátenie peňazí. Neviete ako to dlho môže trvať?
kde inde,co tym myslis?
btw. tracking uz mam ale do vikendu prilba asi nepride
Na nase obchody by sme tiez nadavali keby nam to do druheho dna neposlali, tak nebudeme obhajovat ani nemcurov.