Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Strašne rád by som ti napísal, aby si ich poslal kade ľahšie, je to ich chyba a keď im zlyhal ľudský faktor a poslali ti peniaze, nech to zaplatí dotyčný. Opýtal som sa AI, či je to možné vymáhať, v skratke, požiadaj ich o potvrdenie o platbe, inak nemáš dôkaz, že dačo spravili. Potom to možno overiť so svojej banke alebo dačo, lebo oni to mohli poslať ale zle. Taktiež zodpovednosť nesie predajca, ak spravil chybu. To jak keby ti v obchode vrátia zle peniaze a pani predavačka ťa naháňa, že dajte mi späť rozdiel. Jej problém. Nakoniec teda, ak nemá dôkaz, že poslal peniaze (250€), môže šúchať potichu a ty si užívaj nový bike aj peniaze. Inak je podľa ChatGPT vymáhateľné. Ber to možno trošku s rezervou, AI sa môže mýliť.
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 07:58:11
00
Naviac vraj ma moja banka poslat potvrdenie ze 250e som mozaj nedostal...ked som to v banke povedal len sa zasmiali ze nic take neexistujej a ze ne som ani povinny a ani vypis im nie som povinny posielat ze to nemozu ziadat...pride mi to velmi nekorektne jednanie od buycycle.
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 08:05:30
00
Ako prve by som ziadal potvrdenie o ich zaplateni platby. Zjavne pokaslali cislo uctu alebo nieco podobne. Zaroven im poslal potvrdenie z banky - vypis, screenshot, z tvojej povodnej platby. Nasledne sa ohanaj ze ty ako zakaznik si dodrzal vsetky podmienky v pravidlach nakupu. Pripomen tiez, ze ty im peniaze za bike posles naspat, aj ked zakonne ta k tomu nic nenuti, ale si taky dobrosrdecny a uzasny (superlativy, prehananie, chapes, aby mali pocit apon z tych par viet ze nieco navyse pre nich robis ty), ze im tie peniaze posles. Ale az vtedy, ked doriesite to, k comu sa zaviazali. Nie je tvoj problem, ze oni tie peniaze neposlali kvoli chybe systemu, chybe cloveka alebo zlemu cislu uctu. Kominukuj vzdy slusne, bez vyhrazok, len spomen tieto detaily a pripominaj to co je pravda - ze ty si si vsetko co je povinnostou zakaznika splnil. V podstate plati to, co ti Wescy napisal. Nie si blbec co ich chce "okradnut", ale slubene treba dodrzat aj z ich strany
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 08:20:09
00
Ved ja sa nehadam s nimi ze mam peniaze naspat ale nemam ten refund 250euro...odpisuju dost stroho a stale omielaju len ze mam cas do 24.10. na vratenie plnej platby...
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 08:52:50
00
Prijatie mylnej platby je neopravnene obohatenie a je to vymahatelne.
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 09:13:40
03
vsak posli im sumu bez 250e ked si si isty, ze si to nedostal. vymahat 250e sa im na slovensku financne neoplati, radsej si urobia poriadok v platbach :)
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 09:18:27
00
Tak nakoniec prizanli chybu poslal som o 250e menej...ale je to dost nekorektne z ich strany ved takme 200e sa tam priolaca prave na toto aby to bolo bez problemov...komponenty beriem bezne odtial ale bike prvy a posledny krat...
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 09:31:55
00
keyboard_arrow_up