par takych ...nazvem to lacnejsich veci mam, vacsinou to staci dovtedy, kym nenarazis na nejaky zazraty srob alebo nieco podobne, potom to zacne odchadzat....ale ja to robim tak, ze vacsinou kupim nieco lacnejsie, co staci na beznu udrzbu a ak nieco odide, kupim kvalitnejsie...
ale par krat sa mi to aj nevyplatilo a vysledna suma bola vyssia akoby som kupil rovno nieco kvalitnejsie
31.12.2009 - 16:34:55
00
ja som to kupil lebo to bolo priamo na bike a boli tam veci co v otcovej "dielni" nenajdem. co sa tyka zazratych srobov tak na to by som urcite nasiel v "dielni" nieco kvalitnejsie ako v tej sade. ale s tou sadou som prehodil cely bicykel a neni niekde problem :)
31.12.2009 - 16:39:45
00
....ale ja to robim tak, ze vacsinou kupim nieco lacnejsie, co staci na beznu udrzbu a ak nieco odide, kupim kvalitnejsie...
ale par krat sa mi to aj nevyplatilo a vysledna suma bola vyssia akoby som kupil rovno nieco kvalitnejsie
A nebude lepsie investovat rovno do kvalitneho naradia ? Lebo takto sa ti to mierne povedane predrazuje :lol:
31.12.2009 - 18:59:55
00
http://www.crankbrothers.com/tools.php

tiež mám toto multináradie v batohu niekoľko rokov. Kvalitný matroš nevyťahá sa a neohýna. Nie raz nám na jazde pomohlo.

Náradie BBB to mám síce kratšie, ale zatiaľ úplná spokojnosť - požívam doma asi na tri biky.

s noname a lacným náradím taktiež horšia skúsenosť buď sa ohlo alebo strhali hrany a následne problémovejšia oprava. Myslím že sa oplatí isť rovno do kvalitnejších vecí vyjde to lacnejšie. :muscle: :cash:
Všetko k zohnaniu v cyklo obchode v pohode.
31.12.2009 - 19:14:49
00
drotar v globale sa mi to zatial nepotvrdilo...co som sa poucil je, ze niektore veci kupim rovno kvalitnejsie a teda aj drahsie (bohuzial nie vzdy to plati aj naopak)

idealne je mat dobrych kamaratov, ktory vedia dany nastroj pozicat ;)
31.12.2009 - 21:34:53
00
Pises dost nezrozumitelne. Urcite neplati umera drahe = kvalitne. Jednoducho povedane s aušusovym naradim nerobim. S tym napachas vecsinou viac skody ako uzitku a to nie som automechanik :lol:
31.12.2009 - 22:15:44
00
Úmera drahé = kvalitné imho platí. Keď máš nejaký príklad drahého náradia ktoré bolo šmejdík, tak daj, aspoň budem vedieť na čo si dať pozor. :o
Úmera kvalitné = drahé platí väčšinou. Niekedy sa dá zohnať kvalitný kúsok za nízku cenu.
Ale väčšinou platí že dostaneš takú kvalitu, akú si zaplatíš.
01.01.2010 - 11:00:30
00
Pomerne slušné náradie vyrába Superb a iný tajwanci v kufríku za 40€ .
Čo som kukal ten Lidl kufer bolo vnom náradie ani neviem na čo proste retro = na dnešny (HT2 , 1 1/8" krk...) bike na prd.
01.01.2010 - 11:38:28
00
keyboard_arrow_up