Tvl nový karbónový bajk a utiahol si to o rámovú trubku...koleduješ si o nepekné prekvapenie, keď to raz dáš dole z stojana. Ak už si ho nespučil teraz.
Delamináciu vnútorných vrstiev nemusíš vidieť voľným okom. Každopádne, dobre pre teba ak si ho naozaj neutiahol ( čo neviem ako sa ti podarilo bez toho aby sa ten bajk zošmykol).
Skús to utiahnúť o sedlovku. V teste od Trail Huntera na youtube mu bike utiahnutý o sedlovku nedržal v rovine... Je fakt problém bike upevniť v stojane o rámovú trubku (karbón?)... Pri mojom má ešte netypický tvar - hranatý a dosť široký... Zvažujem kúpu.
Kým mi nečorli Yetiho, tak som ho pri každom servise, umývaní atď 5 sezón upínal do Lidl stojanu za hornú rámovú trubku. Nestalo sa mu nič, stačí to nedoťahovať ako *****
Skús to utiahnúť o sedlovku. V teste od Trail Huntera na youtube mu bike utiahnutý o sedlovku nedržal v rovine... Je fakt problém bike upevniť v stojane o rámovú trubku (karbón?)... Pri mojom má ešte netypický tvar - hranatý a dosť široký... Zvažujem kúpu.
Tak to neviem či je dobrý nápad. Ja mám na fulle hornú rámovú trubku takú placatú a širokú a nedokážem ju poriadne upnúť do hlavy. Asi by som sa pozrel po inom stojane.
Kto chcel už kúpil dávnejšie....
Ja mám, kvalita zodpovedá cene, na 7.5 kg cesťák v pohode na bežný servis aj občasné umývanie. Upínam opatrne za hornú rámovú trubku , ktorá tvarovaná do trojuholníka a ešte aj zužujúca sa smerom dozadu, ale sedlovka aero prierezu kvapky, tam to už fakt nie je ako upnúť.
Stojan som tento víkend otestoval a veľká spokojnosť. Prerábal som bicykel z 3x7 na 2x9 + hydraulické brzdy. Stojan celkom pevný, nekrúti sa. V Senici bolo v regáli v piatok ešte asi 7ks o 16h.
Nejak takto. Kukni bikepacking tému, tam ich chalani rozoberali. Inak asi ich pôjdem obzrieť. Chcel by som ísť tento rok okolo Tatier s tým, že chceme deň ostať v Zakopanom a bolo by fajn, keby som nemusel trepať ruksak na civilné oblečko, topánky a pár drobností čo chcem so sebou zobrať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prečo taká malá výška? Však sa k bajku musíš krčiť.
ja som to len tak odfotil v izbe nenastavoval som to iba som to rychlo zlozil az na mieste instalacie sa tomu povenujem
ale neviem ci dobre poskladany
Za sedlovku nie?
ale neviem ci dobre poskladany
Tvl nový karbónový bajk a utiahol si to o rámovú trubku...koleduješ si o nepekné prekvapenie, keď to raz dáš dole z stojana. Ak už si ho nespučil teraz.
Tak to neviem či je dobrý nápad. Ja mám na fulle hornú rámovú trubku takú placatú a širokú a nedokážem ju poriadne upnúť do hlavy. Asi by som sa pozrel po inom stojane.
Ja mám, kvalita zodpovedá cene, na 7.5 kg cesťák v pohode na bežný servis aj občasné umývanie. Upínam opatrne za hornú rámovú trubku , ktorá tvarovaná do trojuholníka a ešte aj zužujúca sa smerom dozadu, ale sedlovka aero prierezu kvapky, tam to už fakt nie je ako upnúť.