Teraz majú dvojbalenie hroznoveho cukru / dextroza, 2x50 gr za 0.99. Príchuť čerešne alebo čierne ríbezle. (zaujímavé, že čeština ma príchuť a slovenčina aromu )
alebo si zobrať do zásoby 2,5kg vreco za pár €, ktoré sa cenovo určite viac oplatí... bral som tak pred troma rokmi maltodextrín a ešte som ho stále neminul
úplne odhadom, do jedného bidona 0,7l dám tak 3-4 malé lyžičky (či to je veľa alebo málo neviem posúdiť)... ja mám spomínaný maltodextrín, takže ten vo vode nie je takmer vôbec cítiť (samotná glukóza v rovnakom množstve by bola asi sladšia) a ako polysacharid odporúčam na bike skôr ten, keďže glukóza je rýchly cukor... tú si dával len vo forme tabliet, keď mám krízu počas výjazdu
Pri poslednej akcii,kedy mali v CR haldy tovaru,bola u nas asi len polovica.Pisal som im,ze preco oni maju viac nez mi,ved Lidl ako Lidl.Odpisali,ze ponuka,dopyt,bla,bla,bla...a cca o 2 tyzdne bola dasia akcia a bolo to co nebolo Takze koncom jula urcite.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V prepočte to je 0,15 centov za 50g (čiže aj tak je to stále o viac ako 3/4 lacnejšie ako ten cukor z Billy
keby náhodou niekto chce link: http://sportovavyziva.sk/index.php?lang=sk&route=product/product&path=25&product_id=392
PS- stojan majú v čr tiež v letáku ..
V prepočte to je 0,15 centov za 50g (čiže aj tak je to stále o viac ako 3/4 lacnejšie ako ten cukor z Billy
keby náhodou niekto chce link: http://sportovavyziva.sk/index.php?lang=sk&route=product/product&path=25&product_id=392
V Bille spomínali trochu iný typ cukru, ak by išlo iba o cenu, tak sacharoza vyhráva
AKU noznice na zivy plot....dobre na zarastajuce traily
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=639