Par rokov dozadu som pouzival tu drahsiu plynovu spajkovacku co si nasiel v conrade. Ale rychlejsie bolo natiahnut predlzovacku nez cakat kym sa ta plynovka zohreje na pozadovanu teplotu. Ale ak si niekde kde nemas vobec moznost sa napojit na 220 tak to staci.
Ad spajkovacky: Plynovu som nikdy nepouzil, ale dobre vediet, ze sa to chvilu nahrieva. Na prespajkovanie par studenych spojov, prip. nejake nadpajanie bez potreby tahat kable a stracat tym cas bude ta elektricka pevne verim v pohode.
mna by zaujimalo ako dlho vydrzia tie tri AA baterie v tej spajkovacke z Lidla, ked to da 480 stupnov. to bude asi naozaj len na take nudzove/chvilkove pouzitie
Samozrejme, ze len na nejake drobne veci. Ak pocitam dobre, tak to na tri kvalitne AA baterie zvladne fungovat cca 2 hodiny. Aj keby to vydrzalo len hodinu, tak naozaj viac netreba.
Mám niečo väčšie, nahrieva sa to úplne v pohode, je to rýchlejšie ako štartovať centrálu a naťahovať káble a samozrejme aj pohodlnejsie a keby sa to niekomu zdalo dlho, tak to nastartuje a medzi tým si pripraví iné veci, ktoré potrebuje
neviem ako vrtaky, ale mam tu taku malu sadu bitov s nastavcom do vrtacky a musim povedat ze su vynikajuce, trham nimi niekedy sroby stare aj nove a absolutne ziadne poskodenie nemaju
inac co poviete na ich "merino" termo? este som dnes zazrel jedny dlhe gate akoze merino, neviem ci sa to oplati za tych 13e
Ukoncenie laniek je asi skor roztavenim ich konca priamo pri skracovani na pozadovanu dlzku a osadzani hlavicky. Ale to len tipujem. Ak sa jedna o spajkovanie, tak potom ide o tzv. tvrde spajkovanie s inou spajkou, ktore je pouzivane na mechanicky namahanejsie veci. Treba na to vyssie teploty a teda inu spajku aj spajkovacku. Ako spajkovacka by Ti na to mal stacit tento mikrohorak: http://www.conrad.sk/mikrohorak-dj062-max-1300-c.k588699
Nestacilo. Ved ich potrebujes skratit. Jedine ze by zacali robit dlzky odstupnovane po 3 cm. Ked vyriesis ukoncovanie laniek tak aby sa nestrapkali, tak uz nebudes potrebovat tie hlinikove ukoncenia.
Sakra, to nepis, vyrobcovia sa toho chytia a budeme riesit nielen nezmyselen odstupnovania tlmicov, vidlic, kolies, kaziet, prevodnikov, pastorkov a bohviecoho este, ale este aj lanka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ci Ty mas nieco väcsie?
Par rokov dozadu som pouzival tu drahsiu plynovu spajkovacku co si nasiel v conrade. Ale rychlejsie bolo natiahnut predlzovacku nez cakat kym sa ta plynovka zohreje na pozadovanu teplotu. Ale ak si niekde kde nemas vobec moznost sa napojit na 220 tak to staci.
inac co poviete na ich "merino" termo? este som dnes zazrel jedny dlhe gate akoze merino, neviem ci sa to oplati za tych 13e
http://www.ema-elektro.sk/images/products/131310.jpg
A nieco k tomu spajkovaniu: http://www.matnet.sav.sk/index.php?ID=376