lanko v mieste kde ho chcem skrátiť potriem kyselinou soľnou a pájkou zacínujem na cca 2 cm potom v strede zacínovaného rozstrihnem a je to zaistené robím to tak už dávno a zatiaľ nezradilo
Kupil som si kompresorik, fungoval presne na 4 kolesa, zachrapcal a zdochol.
Veduci pri reklamaci sa ani nepytal, co mu je. Rovno mi podal peniaze. Zjavne sa im podarilo vychytat dajaku fasa vyrobnu seriu...
Na niektoré veci už má LIDL zazmluvnený servis, na niektoré nie, takže výmena kus za kus alebo vrátenie peňazí obratom je normálna vec.. preto sa vela LIDL vecí celkom vyplatí, svoje si odrobia a keď do 3 rokov zgegnú tak si človek ide po nové či peniaze a keď prežijú tak za tie peniaze slušný kauf..
Na niektoré veci už má LIDL zazmluvnený servis, na niektoré nie, takže výmena kus za kus alebo vrátenie peňazí obratom je normálna vec.. preto sa vela LIDL vecí celkom vyplatí, svoje si odrobia a keď do 3 rokov zgegnú tak si človek ide po nové či peniaze a keď prežijú tak za tie peniaze slušný kauf..
Ved hej, prave preto som to aj kupil. Ze ma 3 roky na to, aby sa pokazil... Ale ze sa pokazi po 10 minutach som fakt necakal... A samozrejme uz ziadne dalsie v obchode nemali, takze som aj tak bez.
pri vinei je to skoda, lebo ta sa zopsula v kvalite riadne. to by ale ludia mohli "hmatatelnejsie" porovnat terajsiu nekvalitu priblizujucu sa k lacnym praskovym hroznovkam. odkedy ju sprznili, tak ju pijem naozaj len prilezitostne, ak ine nie je. hanba im
Niektoré veci idú na dračku, niektoré tam stoja v plných krabiciach bez povšimnutia. Žiaľ žuvačka Pedro už včera ani jedna, rovnako tak nebol ani Pitralon či rumové pralinky, len prázdne regály. Ale Um aj Stará myslivecká ešte boli v hojnom množstve, kofola, pepsi tiež, laky na vlasy aj mydlo Šeřík ale to luxusné mydlo v krabičke zmizlo.
Neviem si predstavit, ako by to dokazali vyrobit dnes v povodnej kvalite. Ved im chyba stara technologia vyroby a zaravon ani vstupne suroviny uz nie je mozne ziskat v kvalite rokov 80...
Prakticky to možné nieje. Všetci by museli prejsť na originál technologické postupy. A to aj dodávatelia akejkoľvek suroviny. A na tých "pár" produktov sa im to absolútne neoplatí.
Nieco sa asi da, ale museli by prestat do toho davat chemiu, umele nahrazky a glukozo-fruktozovy sirup. A keby to spravili, ludia by mozno zistili, ze to chuti inak a lepsie a potom by tie svoje zbrndy uz nemohli dalej predavat /myslim teraz na Vineu, Kofolu, pivo/.
Lidl má asi najlepších ľudí v marketingu na ožobračovanie ľudí s peňazí . Už som to tu písal či to náhodou nebude len reklamný trik a ajhľa ono je to pravda. Bohužial ľudia im na to skočili. Takto sme manipulovný médiami a im podobným .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veduci pri reklamaci sa ani nepytal, co mu je. Rovno mi podal peniaze. Zjavne sa im podarilo vychytat dajaku fasa vyrobnu seriu...
Na niektoré veci už má LIDL zazmluvnený servis, na niektoré nie, takže výmena kus za kus alebo vrátenie peňazí obratom je normálna vec.. preto sa vela LIDL vecí celkom vyplatí, svoje si odrobia a keď do 3 rokov zgegnú tak si človek ide po nové či peniaze
Ved hej, prave preto som to aj kupil. Ze ma 3 roky na to, aby sa pokazil... Ale ze sa pokazi po 10 minutach som fakt necakal... A samozrejme uz ziadne dalsie v obchode nemali, takze som aj tak bez.
kúpil som včera kofolu aj vineu, chutí ako dnešná a na počudovanie keď človek kukne zloženie tak je tiež rovnaké
aka skoda...
Poznáte pôvodné receptúry?