Slusna cena,ja som v CZ za 600 CZK kupoval cyklobatoh od Climatexu s 2L rezervoarom a 8L ulozneho priestoru,v cene boli dokonca aj cyklobryle, ale bolo to minuly rok...
skoda ze ho na slovensku maju len za 30E + 10E postovne. keby ma nahodou niekto cestu cez cesko a narazil by na predajnu zobral by som jeden na 100%..
od zaja mam termopradlo (v lete super v zime nic moc je to polartec) a polartecove bundy tenku aj hrubsiu... bundy su perfektne nosim ich skoro stale. batoh ta zaujat mohol ale uz nie je skladom:)
pozor na velkosti uz su len dve. nohavice od zaja nemam ziadne ma nepresvedcili. na jesen robili velky vypredaj s tym ze v decembri bude nova kolekcia a stale nie je takze vacsinu nemaju uz skladom ani mat nebudu ale pri batohoch neviem ako to je skus im napisat. nevidel som ich nazivo ale takto z fotiek, jedine jeho plus je cena a aj na nu vyzera lacno
no a ja si zasa myslim ze nema daleko od tesco batoha:) ani materialmi ani spracovanim.. o dizajne sa nebavime to je dost subjektivne .. pre mna je otrasny:) toto je krajsie http://www.trimm.cz/cz/catalog/batoh-airwalk.htm u nas 32E
Po dlhsom case sme brali veci od Zaja a prekvapila ma otrasne dlha dodacia doba, ignorovanie emailov a chybajuce nejake veci v objednavke (iba vratili peniaze bez vysvetlenia). Ake mate aktualne skusenosti? Nazaj sa tak pokazili ako hovoria recenzie na heureke? https://obchody.heureka.sk/zajo-net-sk/recenze/overene
V poslednej dobe celé zle. Na objednávku som čakal asi 3 týždne. Vedieť že bude meškať nedali, komunikácia strašná, odpovede buď žiadne alebo aj týždeň odozva. A pri inej objednávke mi prachy vracali asi 3 mesiace. Rád a veľa som od nich kupoval, ale asi sa začnem obzerať inde.
Som patriot a Zajo je u nás doma obľúbená značka kvôli dizajnu a pomerne dobrej kvalite, aj keď šli cca posledný polrok cenovo dosť hore (škoda že iba v cenách, nie v službách). Ale pokiaľ nezlepšia logistiku, dobu dodania, tak sa tiež budeme musieť obzrieť inde. Posledná objednávka za 200eur síce dorazila do týždňa, ale posielal som im urgencie všade kde sa dalo, keďže to bol darček. Ale na komunikáciu sa sťažovať nemôžem, odpoveď často do hodiny, max. na druhý deň.
Predchádzajúca objednávka išla skoro 3 týždne, aj keď v tom boli sviatky.
Zajo budíček! Ak máte niekto kontakt na vedenie firmy tak im posuňte tieto recenzie, lebo by som bol nerád keby tento ich klesajúci trend pokračoval. Niekde to tam u nich v sklade resp. na expedícii (možno aj inde) škrípe a aj to vie spoľahlivo pokaziť dobré meno a odohnať zákazníkov ku konkurencii.
Tak Slovenske pozadie ma aj Northfinder. Ale samozrejme vsetci davaju sit na daleky vychod.
Mna celkom tesi, ze Norhtfinder aktualne sije niektore modely aj z Polartec materialov a mavaju aj vypredaje za zaujmave ceny. Zajo uz presiel na lacnejsie alternativy.
Palo TT To je hádam každému príčetnému jasné kde šijú. Podľa miesta výroby by ani CTM nebola slovenská, Canyon nemecká, alebo Pinarello talianska značka.
Zrovna Northfinder ma zatiaľ ničím neoslovil, ani cenovo. Možno teraz vo výpredaji by sa dalo dačo vybrať.
Neviem v akých materiáloch u Zajo začali šetriť, ale prišli mi teraz dve bundy, každá s Primaloftom a Polartecom, spokojnosť.
Aj keď netvrdím že by som podobne vybavenú bundu nenašiel možno aj lacnejšie u inej značky (aj preto že Zajo nerobí výpredaje), ale napr. u Northfinder ani vo výpredaji podobná lacnejšie nebola.
Narazal som skor na ten patriotizmus pri firmach, co maju vyrobu niekde v zahranici. A navyse k tomu tie veci, co som spominam tu. Co na tom, ze sa zachoval ako zm.. , hlavne ze je nas
Polartec maju len strednu vrstvu (power stretch / pro). Taku v podstate ani nepouzivam. Casy ked vyrabali power dry funckne tricka su davno prec. Paradoxne ich aktulne ako jeden z mala ma v ponuke Northfinder.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobra cena, len farby mi nepasuju
Mam oranzovy,je celkom v pohode,ved len 2L rezervoar ma hodnotu okolo 3 stoviek...
od zaja mam termopradlo (v lete super v zime nic moc je to polartec) a polartecove bundy tenku aj hrubsiu... bundy su perfektne nosim ich skoro stale. batoh ta zaujat mohol ale uz nie je skladom:)
https://obchody.heureka.sk/zajo-net-sk/recenze/overene
https://index.sme.sk/c/22550080/zajo-sa-poslal-do-konkurzu-no-podnika-dalej.html
Predchádzajúca objednávka išla skoro 3 týždne, aj keď v tom boli sviatky.
Zajo budíček! Ak máte niekto kontakt na vedenie firmy tak im posuňte tieto recenzie, lebo by som bol nerád keby tento ich klesajúci trend pokračoval. Niekde to tam u nich v sklade resp. na expedícii (možno aj inde) škrípe a aj to vie spoľahlivo pokaziť dobré meno a odohnať zákazníkov ku konkurencii.
Tak Slovenske pozadie ma aj Northfinder. Ale samozrejme vsetci davaju sit na daleky vychod.
Mna celkom tesi, ze Norhtfinder aktualne sije niektore modely aj z Polartec materialov a mavaju aj vypredaje za zaujmave ceny. Zajo uz presiel na lacnejsie alternativy.
Zrovna Northfinder ma zatiaľ ničím neoslovil, ani cenovo. Možno teraz vo výpredaji by sa dalo dačo vybrať.
Neviem v akých materiáloch u Zajo začali šetriť, ale prišli mi teraz dve bundy, každá s Primaloftom a Polartecom, spokojnosť.
Aj keď netvrdím že by som podobne vybavenú bundu nenašiel možno aj lacnejšie u inej značky (aj preto že Zajo nerobí výpredaje), ale napr. u Northfinder ani vo výpredaji podobná lacnejšie nebola.
Polartec maju len strednu vrstvu (power stretch / pro). Taku v podstate ani nepouzivam. Casy ked vyrabali power dry funckne tricka su davno prec. Paradoxne ich aktulne ako jeden z mala ma v ponuke Northfinder.