Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Nikdy informacie, ktora Strava poskytovala, neboli hodne tych penazi. Ja som od prveho dna registracie v roku 2012 platil za premium a vtedy tam naozaj vela uzitocnych premium featur nebolo. Ale jedna vec bola zasadna - poskytovali premium support, ale ked som od nich nieco chcel, tak na to prdeli - napr moznost vidiet LAPy v mobilnej aplikacii im trvalo 3 roky; pridanie dalsieho desatinneho miesta v lapoch asi 5 rokov; celkova nekonzistencia pohladov cez web a mobilnu aplikaciu; stale nepodporuju plavanie (je z toho velky bordel); nepodporuju multisport / zgrupovanie aktivit,... napr suggested athletes som nahlasil ako bug, kedze to bolo neskutocne otravne, nedalo sa toho zbavit v Beta verzii aplikacie a v podstate to bolo duplicitna funkcia, ku ktorej sa dalo dostat cez search. Bolo to pred tromi rokmi, je to sice trosku menej otravne, ale stale v nezmenenej podobe. Kedze mi ten bug zatvorili tak som ich po piatich rokoch prestal podporovat a vtedy som nebol jediny.
Do dnesneho dna nic z nahlasenych chyb nie je opravene (maju 100-250 zamestnancov - co ti ludia robia?), tak preco platit? Platim mesacne za ine chobotiny, len musim mat pocit, ze ta druha strana si tie peniaze zasluzi. Zial pri Strave ten pocit nemam.
mali by to predat facebooku alebo googlu a budu mat aj kes aj spokojnych zakaznikov... socialna siet dokaze profitovat iba z reklamy a to dost pekne profitovat, v dnesnej dobe zarabat priamo na funkcionalite je velmi slaba az panicka strategia
Reklamu predavaju - Suunto a Wahoo platili, aby aktivity zaznamenane na ich zariadenia mali nalepku/znacku/ci ako to nazvat. Tiez napr Inov-8 tam pravidelne pridava prispevky (asi treba byt v tej skupine, nezobrazuje sa to vsetkym) a verim, ze je to tiez spoplatnene - to bol pravy dovod, preco tam pridali skupiny a prispevky.
Všimli ste si, že strava v aplikácii pre android udáva energiu v kcal a na webe v kj? Je mi jasné, že to číslo je aj tak vycucané z prsta, ale keď už si nejaké číslo vymyslia, malo by byť rovnaké všade. Či?
mne by sa hodilo pocas jednej aktivity prehadzovat medzi beh/bajk, niekedy ked idem behat tak sa presuvam aj na bajku a bolo by fajn mat obe v jednej aktivite.. ale to si asi nechavaju do dalsich aktualizacii
lto u mňa iPhone 5S a SE (prvý) a Garmin 130 bez problémov so záznamom v Strave, preto nechápem tie tvoje neustále problémy Tak si vyber
Ved pisem, ze 4 mesiace bez problemov a zrazu .. dnes som trackoval 2 mobilmi, v kazdom locus aj strava + tracker. Tak som zvedavy .. zabudol som na treti mobil, tak som mohol aspon v locuse pustit zaznam
Zatial ten klasicky je zly .. este mam 4
To ze ti to funguje teraz, neznamena, ze zajtra bude tiez .. existuje spusta mobilov .. mozno potrebuje restart co ja viem. Samsungy ja nemam rad , ale musim pouzivat .. asi mi to nefunguje dlhsie, neviem...hmm
Zatial som nahral trackerovy zaznam .. rozdiel v 9minutovom stupani .. tracker 9minut, samsug s5 strava 12m nieco
Ok, takze zaznam z locusu v tom istom mobile je uplne v poriadku a plus-minus rovnaky asi ako tracker .. niektore segmenty su kusok pomalsie, niektore rychlejsie, par sekund .. ale cas konca sedi.
Cize problem teda nie je v mobile, ale v aplikacii Strava!! .. a co je este zaujimave, strava mi davala cca 5:19 celkovy cas, co je plus minus ok, ale cas exporte je uplne mimo.
A za toto chcu prachy .. lol .. Locus stoji 10e ci kolko a je naprosto niekde inde. Strava bola zaujimava kvoli segmentom, ak to spoplatnia, skoncili. Ono s tym free a platenym to je trosku zlozitejsie. Biznis je biznis, ale ..
edit: o kvalite tej appky vypoveda aj to, ze ma na vela mobiloch (huawei zvlast) problemy .. ale napr. locus nie
Ok, takze zaznam z locusu v tom istom mobile je uplne v poriadku a plus-minus rovnaky asi ako tracker .. niektore segmenty su kusok pomalsie, niektore rychlejsie, par sekund .. ale cas konca sedi.
Cize problem teda nie je v mobile, ale v aplikacii Strava!! .. a co je este zaujimave, strava mi davala cca 5:19 celkovy cas, co je plus minus ok, ale cas exporte je uplne mimo.
A za toto chcu prachy .. lol .. Locus stoji 10e ci kolko a je naprosto niekde inde. Strava bola zaujimava kvoli segmentom, ak to spoplatnia, skoncili. Ono s tym free a platenym to je trosku zlozitejsie. Biznis je biznis, ale ..
ved už pred rokom avizovali že aplikaciu už nepodporuju tak prečo to furt používaš
si poriad rozumne nahravacie medium, a mobil používaj na fotky a mapu, potom sa to len exportne do stravy
Súhlasím s randym... ja som ani nemala chuť ich podporovať, keďže ani na obyčajné vyhľadávanie aktivity sa nedá spoľahnúť. Používatelia im už napísali x (kde x je viac ako dosť) bugov a nápadov na nové featury, že im stačí len robiť, nemusia ani nič vymýšľať. Namiesto toho sa zbavujú vraj problematických funkcií, zmeny s tretími stranami nekomunikujú atď. Celkovo mám veľmi zlý dojem zo Stravy ako firmy, je mi nesympatická a žasnem nad ich rozhodnutiami.
A ako sa vraví, nič nie je zadarmo... zbierajú jazdy, majú prístup k tepom a ďalším dátam. Bez free účtov by nemali heat mapu ani informácie o pohybe cyklistov pre mestá a pod., ktoré predávajú ako Strava Metro.
ved už pred rokom avizovali že aplikaciu už nepodporuju tak prečo to furt používaš
si poriad rozumne nahravacie medium, a mobil používaj na fotky a mapu, potom sa to len exportne do stravy
Neviem o tom, ja som to skusal v decembri .. ako som pisal, tachas s gps ano, ale musi mi vyhovovat .. a urcite nie kvoli strave. Ale preco to funguje a zrazu nie ? Inak pozrel som druhy mobil, starsi samsung m starsia appka a vyzera, ze tam zaznam je ok.
Cize aby som to skratil .. stravu pouzivam PRAVE preto, ze funguje na mobile /vsak preto sa rozmohli .. a teraz robia ramena/. Inak by som ju kaslal. Ale teraz je to ine, ked som tam ponachadzal zopar starych kamosov, co nepouzivaju facebook ani mtbikera .. kedysi som inak uvazoval o takom mensom garmine, ale ta vydrz, to bol des.
edit: posledna aktualizacia strava appky je zo vcera, tak to asi nebude tak, ze nepodporuju. Vyskusam, ci to pomoze, ak nie, tak este restart mobilu.
tak niekto si asi myslel, že si šiel na električke Flag sa dá zrušiť predsa či?
A čo je to ten flag? Sorry ale neviem moc dobre po anglicky a chcem len vedieť či je nejaká možnosť ako vrátiť ten môj kom späť do rebríčka pretože ja niesom žiadny elektropodvodník a poctivo som si ho vybojoval a šiel som ho skutočne naplno a dosť ma to vytočilo keď mi toto spravili. Či jediná možnosť je si to znovu len odmakať? Ja len že či to má vôbec zmysel ak mi to nejaký vydrbaný algoritmus znovu zruší... 🤔🤔🤔
Ruší to zrejme človek - zákerák/neveriaci v tvoju jazdu. Skús dať ešte lepší čas , pridaj fotku tvojho - normálneho bajku, napíš si názov výjazdu nejak výstižne aj s komom a ten "zákerák" sa možno uvedomí.
Všimli ste si, že strava v aplikácii pre android udáva energiu v kcal a na webe v kj? Je mi jasné, že to číslo je aj tak vycucané z prsta, ale keď už si nejaké číslo vymyslia, malo by byť rovnaké všade. Či?
Vsimol som si, ze Strava v apke aj na webe udava kalorie(Calories), ktore je na oboch zhodne. Na webe navyse ukazuje udaj Energy output, ktory je v kJ. Udaje su vyratane nejakymi rovnicami v zavislosti od dlzky trasy, prevysenia, tepov a vykonu, ak mas powermeter. Takze urcite nepojde o uplne presne cisla, ale na nejaky prehlad asi budu postacujuce...
Ruší to zrejme človek - zákerák/neveriaci v tvoju jazdu. Skús dať ešte lepší čas , pridaj fotku tvojho - normálneho bajku, napíš si názov výjazdu nejak výstižne aj s komom a ten "zákerák" sa možno uvedomí.
Ale ak je to robot tak sa neuvedomí... 😁 Ach jaj ako mi len bolo dobre ešte pred mesiacom keď som ešte na strave nebol a nemusel som riešiť a rozčuľovať sa nad takýmito tíčovinami... 🤔😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do dnesneho dna nic z nahlasenych chyb nie je opravene (maju 100-250 zamestnancov - co ti ludia robia?), tak preco platit? Platim mesacne za ine chobotiny, len musim mat pocit, ze ta druha strana si tie peniaze zasluzi. Zial pri Strave ten pocit nemam.
Ved pisem, ze 4 mesiace bez problemov a zrazu .. dnes som trackoval 2 mobilmi, v kazdom locus aj strava + tracker. Tak som zvedavy
Zatial ten klasicky je zly .. este mam 4
To ze ti to funguje teraz, neznamena, ze zajtra bude tiez
Zatial som nahral trackerovy zaznam .. rozdiel v 9minutovom stupani .. tracker 9minut, samsug s5 strava 12m nieco
Cize problem teda nie je v mobile, ale v aplikacii Strava!!
A za toto chcu prachy
edit: o kvalite tej appky vypoveda aj to, ze ma na vela mobiloch (huawei zvlast) problemy .. ale napr. locus nie
Cize problem teda nie je v mobile, ale v aplikacii Strava!!
A za toto chcu prachy
ved už pred rokom avizovali že aplikaciu už nepodporuju
A ako sa vraví, nič nie je zadarmo... zbierajú jazdy, majú prístup k tepom a ďalším dátam. Bez free účtov by nemali heat mapu ani informácie o pohybe cyklistov pre mestá a pod., ktoré predávajú ako Strava Metro.
Neviem o tom, ja som to skusal v decembri .. ako som pisal, tachas s gps ano, ale musi mi vyhovovat
Cize aby som to skratil .. stravu pouzivam PRAVE preto, ze funguje na mobile /vsak preto sa rozmohli .. a teraz robia ramena/. Inak by som ju kaslal. Ale teraz je to ine, ked som tam ponachadzal zopar starych kamosov, co nepouzivaju facebook ani mtbikera
edit: posledna aktualizacia strava appky je zo vcera, tak to asi nebude tak, ze nepodporuju. Vyskusam, ci to pomoze, ak nie, tak este restart mobilu.
A čo je to ten flag? Sorry ale neviem moc dobre po anglicky a chcem len vedieť či je nejaká možnosť ako vrátiť ten môj kom späť do rebríčka pretože ja niesom žiadny elektropodvodník a poctivo som si ho vybojoval a šiel som ho skutočne naplno a dosť ma to vytočilo keď mi toto spravili. Či jediná možnosť je si to znovu len odmakať? Ja len že či to má vôbec zmysel ak mi to nejaký vydrbaný algoritmus znovu zruší... 🤔🤔🤔
Vsimol som si, ze Strava v apke aj na webe udava kalorie(Calories), ktore je na oboch zhodne. Na webe navyse ukazuje udaj Energy output, ktory je v kJ. Udaje su vyratane nejakymi rovnicami v zavislosti od dlzky trasy, prevysenia, tepov a vykonu, ak mas powermeter. Takze urcite nepojde o uplne presne cisla, ale na nejaky prehlad asi budu postacujuce...
Ale ak je to robot tak sa neuvedomí... 😁 Ach jaj ako mi len bolo dobre ešte pred mesiacom keď som ešte na strave nebol a nemusel som riešiť a rozčuľovať sa nad takýmito tíčovinami... 🤔😁