Tak este raz a podrobne:
Robili sme vylet Ruzinov-Biely Kriz-Kosarisko-Pajstun-Stupava-Devin a spat. Slubil som synovi, ze mu ukazem most. Ked sme tadial prechadzali sedel tam ujo, s ktorym sme sa dali do reci. Rozpraval nam, ako sa boja, ze to tam ludia dosprayuju a poskodia. Presviedcal som ho, ze cyklisti su slusni a nech sa neboji. Argumentoval som, ze na celej nasej trase sme nasli iba jediny smet na Pajstune. Zaposobilo, ked som ho vybral z tasky.
Tu drevenu paletozavoru uz mal prisposobenu na otvaranie, lebo ako sam povedal, z rakuskej strany mu prichadzaju ludia a nema ich ako otacat. Poprosili sme ho, ci sa mozeme previezt a tiez sme vobec neboli sami. A za toto som si tu precital:
-neviem citat ani po slovensky ani po "rakusky" (vukie)
-nepoznam zakon a jazyk (matvej11)
-davam "pekny" priklad synovi (petrik)
-mam idiotne poznamky na "rakustinu" (milsu)
-vyrabam problemy (Laco Findl)
-ostal som trulo (heca)
-hadam sa s policajtami a parkujem na trave (palo1707)
-robim si prdel zo zakazu (triki)
Ma este niekto nieco dolezite, co musim o sebe vediet?
K rakuskym policajtom: Ano, kedysi boli na nas zli, ale vela sa toho zmenilo. Uz davno nevytrhavaju radia, su vecni a pokuty davaju presne, nie max. sadzby. Na rakuskej strane pri moste samozrejme niesu. V sucasnosti su zaneprazdneni skor tymto (sucasny hit v AT:-)
http://www.youtube.com/watch?v=NfgwBA2gnhI&feature=relatedA co sa tyka mosta, uz som napisal, ze je krasny, i ked stale neviem, ake bude jeho vyuzitie, kedze do "Veste Hofu" obleceny na barokove slavnosti asi chodit na biku nebudem, do BA je nedobudovany chodnik a prepojenie na Karpaty je tiez problematicke.
Rovnako neviem, ci a kedy most "oficialne" spristupnia, kedze ako vieme, termin sa posuval uz asi 100x a vlastne datum zprejazdnenia stale nie je znamy.
To je odomna vsetko. Mozete pokracovat v nakladani...