Takze dnes pridavam jednu peknu rodinnu trasu Dunajskou nivou pre nas "trnavkarof", Ruzinov a iny vychod:-)
Príloha:
Príloha rodinna.jpg už nie je dostupná.
Start je pri Tatrabanke na Galvaniho. Pokracuje sa do Krasnan na Peknu cestu, kde normalne chodim cez Rendez, ale dnes som nemohol odmietnut novo vyrovnanu cestu v zahradkarskej kolonii Zabi Majer. Potom hore na Spariska (mamy s detmi mozu vytlacit) a ideme dolu k Slivovi. Odtial jemne hore na Maly Slavin (mamy s detmi vyslapu) a hor sa dolu kopcom do Marianky-pomodlit a pri krcme na Zahorsku Bystricu. Klesame k Markize a ponad dialnicu sme raz-dva v DNV. Nasleduje Schlosshof, polia, a most v Hainburgu (tu je na zvazenie, ci neist po znacenej cyklotrase a pozriet si koniky okolo Schlosshofu!). Naspat klasika po Velo 6 a prechod cez Dunaj mostom Apollo s vyuzitim mrtveho useku na Pristavnej. V Ruzinove zmrzlina.
Ja som ten okruh dnes dal za 2 hod 40 min. aj s pauzickou, ved je to slabych 70 km.
Pre zabludilcov pripajam aj GPX subor, tak si to uzite!
PS: Nie je urcene pre "ziletkarof", ale cross, trek, MTB a vsetko co zvladne trochu prachu

Príloha:
Príloha rodinna.jpg už nie je dostupná.