stále som neprišiel na to ako ten problem s vyškovymi metrami napraviť.....zaujimave je že dva rovnake GPS pristroje (sigma ROX 10) a jeden nahra spravne prevyšenie a druhý (môj) takmer dvojnásobné......a manualna uprava v strave tak to som nenašiel
Mesto: Bratislava Založený: 09.05.2014 Príspevky: 386
ako merias vysku? gps, alebo mas aj barometer? Manualna uprava vyskovych na strave znamena ten maly otaznik vedla nastupanych metrov. Kliknes nan a zobrazi sa ti tlacidlo "Correct elevation"
https://www.strava.com/segments/9338618?filter=overall Tento segment som presiel 56 krat a zrazu som zmyzol z rebricka. Pod My results vidim vsetky svoje vysledky, ale nechapem preco nefigurujem v celkovom rebricku. Nema niekto nejaky napad co by s tym mohlo byt?
Ja som si rozdelil výjazd do 3 aktivít a vtedy sa mi to stalo,že som sa nevidel v žiadnom prejdenom segmente ale svoje výsledky som našiel.Takže som si dal export GPX výjazdu(uložil som ho) potom som zmazal tento výjazd.V pravom hornom rohu je + a tam si daj upload activity a pridaj uložený výjazd.Save a je to. A už som bol v rebríčku.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.