Myslim, ze toto nedokazu ani premium. Jednoducho segment je best cas od startu do ciela. Hotovo. Len idioti proste navrhuju segmenty cez semafory, priecestia atd
A podľa mňa je zase segment podľa moving time zavádzajúci, lebo idem, zastavím, vydýcham, idem zastavím, vydýcham atď. Nezmyselné segmenty cez semafory do Hide a problém vyriešený.
Dnes sa mi stala taká vec, že dnešný výjazd sa mi nahral na stravu s dátumom 7.5. 🤔 🤔 Už sa to niekomu stalo? A nikde sa už v úprave dátum nedá zmeniť.
Otvor gpx subor v notepade. Tam bude vidiet datum startu. Mohlo sa stat, ze daco zblblo a dalo zly cas startu. Okrem toho, kukni tottal time, ci tam nemas tiez haluz
Len tak narychlo skusim....mam sparovane Garmin connect so Stravou...po uploadnuti vyjazdu garmin connect, up 1244m, strava 1244m. V Strave som zo zvedavosti klikol na "Elevation?" a nasledne "Correct Elevation" a zmenilo mi to vyskove na 1716m. Naspat na 1244m to uz neviem dat. Nejaky tip ci trik?
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.