asi som lama ale...... doteraz som sa prihlasoval do stravy cez FB ucet a chcem to zmenit a prihlasovat sa cez mail .... ale ked ho zadam, vzdy mi vyhodi ze mail sa uz pouziva.... dajte radu ako nato....dik
Klikni na Log In na úvodnej stránke a následne klikni na Forgot your password? Zadaj svoj email pod ktorým sa prihlasuješ a požiadaj o reset hesla. Do mailu ti pride oznamenie, klikni na odkaz a zadaj si nove heslo. Teraz sa môžeš prihlásiť riadne emailom a heslom.
Ahojte. Vela ludi nevie o tom, ze .gpx sa da stahovat zadarmo zo Stravy z hociakeho vyjazdu a nemusite byt premium. Staci si nainstalovat doplnok do vasho weboveho prehliadaca http://e-ivanov.ru/projects/strava-export-gpx/ Kto o tom vedel, spravu ignorujte a sorry za spam
neviem, preco mi zmizli udaje o heart rate zo segmentov, ked som v nastaveniach nic nemenil pritom priemernu a max. hodnotu heart rate za vyjazd tam mam
Mesto: Košice Založený: 25.08.2015 Príspevky: 371 Bike: bianchi
ennio napísal:
neviem, preco mi zmizli udaje o heart rate zo segmentov, ked som v nastaveniach nic nemenil pritom priemernu a max. hodnotu heart rate za vyjazd tam mam
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.