do dnešného dňa do 15.00 bolo embargo na informácie o novom Boschi

tiež sa mi páči, že sa nepustili do pretekov o Nm. čo bolo dobré vylepšili, čo bolo zlé odstránili (klepot), zvýšili kapacitu
baterky pri znížení jej dĺžky a hmotnosti, eShift a ABS väščina z nás nepotrebuje, malý displej na
rajdy na spôsob Shimana je super, v rozhovore bola spomínaná aj vyššia účinnosť motora, čo by mohlo znamenať dlhší dojazd, pridali senzory pre hladšiu jazdu, vytunili Walk asistenta aby prispôsoboval rýchlosť sklonu terénu, pridali funkciu rozbehu do kopca, v tomto za mňa veľká spokojnosť. na strane druhej, opäť sme sa nedočkali konektivity s ANT+ zariadeniami.
z nových bajkov, ktoré som zatiaľ videl ma najviac upútal Trek Rail+, uvidíme s čím prídu ostatní. Focus Jam2 tiež vyzerá dobre, ale archaický LED Remote je u mňa nepriechodný. očakávam nové modely od Commencal, aktuálne majú na celé portfólio ebajkov zľavy, určite sa pridajú Orbea, Scott, Mondraker a mnohí ďaľší (vo všetkých prípadoch myslím AL modely), myslím že bude z čoho vyberať. do jari je cca 180 nocí sa na to poriadne vyspať