Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Všetkému fandím Dano...ale to Tvoje Eco je také, že mu asi založíme aj fan klub :)
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 21:46:07
00
Veď nech ťahá-kým je v záruke,treba ho otestovať :D
Ale jasné,že keď sa oteplí,šupnem to Eco na 60%,ostatné nastavenia nechám tak ;)

Inak bolo zaujímavé počuť hodnotenia parťákov,keď sme mali to stretko nad račou na BK (Trek Fuel + a Yeti MTe)
Mal som vtedy Eco na 100% ale max.podporu od motora len do 120 W.

Keď sa previezol na mojom ten,čo jazdí výlučne na bio biku :) tak mi hovorí,že to ťahá velmi silno.
Potom sa previezol jeden,čo jazdí na ťažkom silnom full e-biku,tomu sa zdalo,že to vôbec nejde.

Inak už som vyriešil pukanie z oblasti motora pri silnom zábere,hlavne to pukalo pri dupaní v stoji-dotiahnutie skrutiek nepomohlo,tak som tie skrutky nakoniec vybral,motor som trochu vysunul z rámu a na styčné plochy motora a rámu som dal tenkú vrstvu Loctite 242.
Odvtedy je ticho,ani najmenšie pukanie ani vŕzganie nepočuť.
Tak keby mal niekto tento problém,riešenie je jednoduché-a myslím,že ten motor mali uchytiť na 3 body-toto 2 bodové uchytenie nie je dostatočne odolné voči mikroposunu pri silnejšom dupaní v stoji.
Zobraziť komentár 23.10.2025 - 06:25:25
00
No kľudne si mohol tak jazdiť na podpore č.2 a to ECO mohlo ecom zostať. Ale neboj. Ak by si klesol pod 10%, tak riadiaci program motora si také eco ako myslím ja zapne tak či tak, bez ohľadu na užívateľské nastavenia. Je to akože na šetrenie dojazdu :) :)
Inak problém s pukaním si mohol napísať sem - si sa nezmienil. Pomol by som Ti rýchlejšie ako nejaké vymýšľanie postupov s Loctitom, tam kde nemá byť. Je na to presný servisný postup a skrutky treba raz za čas vytiahnuť, vyčistiť, premazať a dotiahnuť na moment. Moment dokonca niekedy je zle aj od výrobcu nastavený. Loctite sa dáva na závity a kľúčom proti pukaniu je vazelína na celom drieku skrutky. Pred osadením skrutky si treba riadne odmastniť púzdro pre skrutku, aby si si nekontaminoval vazelínou zaisťovač závitu....Pre ilustráciu kde čo a ako posielam obrázok zo servisnej príručky....

Prílohy:

TQ_bolts.JPG
TQ_bolts.JPG 105.25 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.10.2025 - 08:21:09
00
keyboard_arrow_up