Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Rád by som si namontoval alarm (skrytý v ráme) a jeho napájanie (aby nebolo potrebné dobíjať vstavaný záložný zdroj alarmu) riešil priamo z integrovanej batérie e-bike-u.
Po odpojení batérie na póloch (ktoré su označené + a -) som však nenameral žiadne napätie. Je v nej pravdepodobne nejaká elektronika, ktorá ich aktivuje až po zapnutí ovládača/displeja. Do displeja však musí ísť stále napájanie. Vie niekto poradiť?
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 08:41:34
00
bol som pred časom v kontakte s technikom z BikeAngel a zaujímala ma práve možnosť napájania zariadenia z baterky bicykla. nie je to priechodné kvôli tomu, že baterka sa po nejakom čase nečinnosti automaticky vypne. do displeja trvalé napájanie ísť nemusí, nie je pre to dôvod
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 10:59:27
00
Jasne, takze jedina cesta bude alarm s vlastnym zaloznym zdrojom, ktory sa bude dobijat len pocas jazdy (ked bude napatie na vystupe z baterie) plus stabilizator napatia (z 36v na 12v). Alebo riesenie by bolo tiez napajanie/dobijanie alarmu cez konektor nabijacky - v tomto pripade by sa alarm nabijal len pocas dobijanie baterie e-bikeu, to by malo byt takisto dostacujuce. Nechcem aby bolo nic viditelne - ziadny zasah resp.len minimalne plus aktivacia alarmu bez nutnosti ho zapinat/vypinat nejakym dialkovym ovladacom. Takze bude potrebny cim najmensi plus gps/gsm lokalizacia.
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 18:07:29
00
väčšina motorov má svorky na svetlá, mohol by si nabíjanie potiahnuť odtiaľ, napätia sa asi líšia podľa výrobcu motora, po tom som nepátral
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 19:22:39
01
Tak to by bol ideal, skusim rozobrat tie kryty okolo motora (mam bosch CX 4.gen + Purion - ten ma moznost zapnut svetla), tak dufam ze to bude uspesne... Potom ho uz len niekde v utrobach skryt a vnutrom nejako sofistikovane natiahnut kabelaz. Dakujem za pomoc.
Zobraziť komentár 23.05.2020 - 21:35:26
01
I N F O
kryt motora u ebajku trek rail nie je kompatibilny s bosch connect module (alarm) !
samotny modul sa tam da nainstalovat bez problemov. kryt vsak nema na ten modul miesto.
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 13:37:26
00
keyboard_arrow_up