Zdravím, chcel by som si kúpiť horský elektrobájk a vôbec sa v tom nevyznám. Chcel by som do toho investovať maximálne 2000€.Už som čo to pozeral, dosť ma zaujali Scott a Haibike.A vôbec neviem, či je lepšie mať poháňanú reťaz, predné, alebo zadné koleso. Ďakujem za odpovede.
No myslel som tú priehybu, idem to dať vo štvrtok, ale asi to nedám na jedno nabitie, musím brať nabíjačku a v Heľpe sa nabiť a aj baterku.
Len pozor, aby si nepresvihol nominalne napatie s tymi pivami . Pokial viem, ide tam asfaltka. Kamarat tam isiel nedavno so skupinou z akcie okolo tatier a spominal, ze ta cesta je v celkom dobrom stave. Ale nezarucujem
Neobmedzuj to softwarovo, proste ked budes chciet setrit batt, tak si das mensi level asistencie. To si rovno kup slabsi motor. Neboj drtil som to na 1200W aj v tom najvacsom horku a bafang vydrzal (bol dost horuci uz, takych 65 stupnov)
Dik. Dobre vediet. Docital som sa uz kadeco o spalenych motoroch a dost ma to strasi . Apropo, co by si povedal na riesenie v prednej vidle? Sialeny napad na zlomenie vidly, co?
No myslel som tú priehybu, idem to dať vo štvrtok, ale asi to nedám na jedno nabitie, musím brať nabíjačku a v Heľpe sa nabiť a aj baterku.
Milanko, alebo mensiu batt do ruksaku ako som sem postol, ma 2kg a 8,7 Ah, co je v pohode. Prehodis iba kabel. Tu mam na dlhsie celodenne vyjazdy, inak potrebujes rychlonabijacku. Pozor ale na nabijacie prudy BMS. Nici to aj viac batt. Existuje namakana nabijacka aj s meracom kapacity, tusim az 7A dava (mozes si nastavit nabijaci prud a kopu dalsich veci), len je dost draha, tusim nejakych 250e.
Je mi to uz inak jedno, berem baterky ako spotrebny material, proste o dva roky vymenim a bude.
Dik. Dobre vediet. Docital som sa uz kadeco o spalenych motoroch a dost ma to strasi . Apropo, co by si povedal na riesenie v prednej vidle? Sialeny napad na zlomenie vydly, co?
Stare bafangy horeli a previdovka sa nicila, tie z roku 2015 su uz v pohode. V kolese ked mas 250W tak to neni az take tazke, takze v poho. Ale ak chces poriadne kopce zdolavat, potrebujes stredovy.
Milanko, alebo mensiu batt do ruksaku ako som sem postol, ma 2kg a 8,7 Ah, co je v pohode. Prehodis iba kabel. Tu mam na dlhsie celodenne vyjazdy, inak potrebujes rychlonabijacku. Pozor ale na nabijacie prudy BMS. Nici to aj viac batt. Existuje namakana nabijacka aj s meracom kapacity, tusim az 7A dava (mozes si nastavit nabijaci prud a kopu dalsich veci), len je dost draha, tusim nejakych 250e.
Je mi to uz inak jedno, berem baterky ako spotrebny material, proste o dva roky vymenim a bude.
Oúkej, ale baterka má 2,5 kg a nabíjačka má len 280 gramov, tak čo je lepšie vláčiť vo vaku ?
chalani ....mate tu niekto vo vlastnictve Bafang 8fun. Zaujima ma hlavne prevadzkova HLUCNOST. Napriklad wampov "stroj" vobec nepocujes. Hub morot so sinusovou RJ je natom tiez skvele.....Ja ten moj sice moc casto nevyuzivam len v tazkych kopcoch alebo ked sa ponahlam, no mam v prevodovke kovove kolieska a aj primarny prevod na kluky je vlastne von a retaz tak je to doost hlucne. Samozrejme oproti spalovaciemu motoru je to zanedbatelne. Hodilo by sa keby sa ozval niekto s BAFANGOM okolie Poprad
Stare bafangy horeli a previdovka sa nicila, tie z roku 2015 su uz v pohode. V kolese ked mas 250W tak to neni az take tazke, takze v poho. Ale ak chces poriadne kopce zdolavat, potrebujes stredovy.
Mozno to pomoze Romanovi alias Jarovi
Moja manzelka nema najlepsi kondicku aj ked netvrdim ze neprimakne . Ma nieco take http://faix.support/bike/velke/vagogs250w.jpg je to seriovka 36V / 250W bez problemov dala na supu bez tlacenia vyjazd na Popradske Pleso a to ma chore platnicky. Preto aj ma e-bike. prevysenie bolo 740m ale nie horekopcek, dolekopcek zase hore zase dole....a spocitas za den a mas 2500m. 740m vkuse hore !!! to je rozdiel.
Takze aj hub motor a este k tomu 250w staci.
Samozrejme keby som ja isiel naplno co to da mne, tak je uplne diametralny cas vyjazdu ale na druhej strane...na tej trase je kopec turistov, deti, atd....nieje ani ziaduce ist rychlo a vobec som si nie isty ci vobec tam ist bikom....aj ked zakaz tam nieje.
mám seriovy ebajk, ale odskúšal som aj vyborný ebajk s bafangom od SFSF. Ja nie som taky šíkovny a s elektrikou si veľmi nerozumiem. stále som chcel aspoň 750w bafang, aby to šlapalo. Teraz mam základný 250w( sice ma 90Nm) a neuveríte mi, stačí mi...dokonca už ani neuvažujem o rušičke obmedzenia:-)
Moja manzelka nema najlepsi kondicku aj ked netvrdim ze neprimakne . Ma nieco take http://faix.support/bike/velke/vagogs250w.jpg je to seriovka 36V / 250W bez problemov dala na supu bez tlacenia vyjazd na Popradske Pleso a to ma chore platnicky. Preto aj ma e-bike. prevysenie bolo 740m ale nie horekopcek, dolekopcek zase hore zase dole....a spocitas za den a mas 2500m. 740m vkuse hore !!! to je rozdiel.
Samozrejme keby som ja isiel naplno co to da mne, tak je uplne diametralny cas vyjazdu ale na druhej strane...na tej trase je kopec turistov, deti, atd....nieje ani ziaduce ist rychlo a vobec som si nie isty ci vobec tam ist bikom....aj ked zakaz tam nieje.
Myslis teda, ze by mi stacil ten 1K MagicPie Remerx? Este som rozmyslal, ze vramci toho, aby som do velkeho kopca mohol chodit normalne zoberem radsej predny naboj evbike 500/750 a poriadne to vystuzim armovanim, aby sa to nevyvlieklo.
mám seriovy ebajk, ale odskúšal som aj vyborný ebajk s bafangom od SFSF. Ja nie som taky šíkovny a s elektrikou si veľmi nerozumiem. stále som chcel aspoň 750w bafang, aby to šlapalo. Teraz mam základný 250w( sice ma 90Nm) a neuveríte mi, stačí mi...dokonca už ani neuvažujem o rušičke obmedzenia:-)
WAMP: ja nemam BAFANG , ja mam stredovy CYCLONE 1.6KW nominalny výkon.
ROMAN: najlepsie je sadnut a skusit. Neviem odkial si ale ak budes vo Vysokych Tatrach tak napis. Mozes skusit mam aj prednypohon, aj zadny, aj stredovy....a mam aj bike bez motora
ROMAN: najlepsie je sadnut a skusit. Neviem odkial si ale ak budes vo Vysokych Tatrach tak napis. Mozes skusit mam aj prednypohon, aj zadny, aj stredovy....a mam aj bike bez motora
Som z horehronu, ale chodim casto do popradu, tak niekedy by som urcite rad vyskusal. Neviem sa rozhodnut, co bude stacit naozaj . Najradsej by som isiel do toho stredoveho, ale momentalne nemam k dispozicii tak hlboky depozit . A moznost odobratia predneho kolesa a ist na bike turu normalnu mi tiez pride ako fajn napad. Uvidime.
Som z horehronu, ale chodim casto do popradu, tak niekedy by som urcite rad vyskusal. Neviem sa rozhodnut, co bude stacit naozaj . Najradsej by som isiel do toho stredoveho, ale momentalne nemam k dispozicii tak hlboky depozit . A moznost odobratia predneho kolesa a ist na bike turu normalnu mi tiez pride ako fajn napad. Uvidime.
Fajn napad dat dole kolo, len som zvedavy kolko krat to potom spravis. ))
Nejaka kvizova otazka? ) No vsak dvoma srobmi v dierach na flasu. Poistil by som to este stahovacimi paskami, len budes musiet vyvrtat do plastoveho drziaku dierky. Kdeze si nasiel tento setik?
Takže môžem sa spoľahnúť, že to je tak ako vravíš, hej...... Tento set chcem mať v ponuke a zároveň rozmýšlam, že spravím predvádzací model z takéhoto niečoho no pravdu povediac sa mi ten trápny plechový jednoprevodník na tých Bafangoch vôbec nepáči. Na českom eshope elektrosport ho nájdeš.
Mam ju doma tu batt. Len proste to nedas do kazdeho ramu, musi byt na nu miesto. Mozes si kupit rozne prevodniky na bafang, dokonca aj wide - narrow uz su. alebo adapter na klasicky prevodnik. Len pozor, ak tam nedas predny prevodnik, retaz pada na kazdej nerovnosti, ked zjazdujes. Mas obchod v PK? Ti cechuri, to dobre rozbiehaju s epohonmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len pozor, aby si nepresvihol nominalne napatie s tymi pivami
Dik. Dobre vediet. Docital som sa uz kadeco o spalenych motoroch a dost ma to strasi
Oúkej, ale baterka má 2,5 kg a nabíjačka má len 280 gramov, tak čo je lepšie vláčiť vo vaku ?
je tu aj bafang forum
No tak to mas nejaku lahku nabijacku, moja ma 450g a za hodinu nic nenabijes 2 ampermi.
Myslis teda, ze by mi stacil ten 1K MagicPie Remerx? Este som rozmyslal, ze vramci toho, aby som do velkeho kopca mohol chodit normalne zoberem radsej predny naboj evbike 500/750 a poriadne to vystuzim armovanim, aby sa to nevyvlieklo.
Moja má nabíjací prúd päť ampérov.
Som z horehronu, ale chodim casto do popradu, tak niekedy by som urcite rad vyskusal. Neviem sa rozhodnut, co bude stacit naozaj
Fajn napad dat dole kolo, len som zvedavy kolko krat to potom spravis.
Ja viem kolko krat to urobi.....ani raz.