Zdravím, chcel by som si kúpiť horský elektrobájk a vôbec sa v tom nevyznám. Chcel by som do toho investovať maximálne 2000€.Už som čo to pozeral, dosť ma zaujali Scott a Haibike.A vôbec neviem, či je lepšie mať poháňanú reťaz, predné, alebo zadné koleso. Ďakujem za odpovede.
nemoze sa skor znicit motor? nie je to ako z autom? zvysenie vykonu = kratsia zivotnost?
to neplati ani pri autach - si zober ze automobilky samotne bezne predavaju v dvoch "rozdielnych" stupnoch motorizacie ten isty motor, akurat za 2-3tisicky navyse ma o 10-15% vyssi vykon. Fyzicky je to to iste, akurat ten drahsi ma ine nastavenie ECU - cisto softverova zalezitost a otazka 5 minut. Zaruka plati rovnako na obidve auta, a zivotnost viac zalezi od stylu jazdenia a servisu ako od nejakych kW navyse...
S tým si dovolím nesúhlasiť. Až na konci trochu vidieť skutočnú veľkosť schodov, ale vyzerá to byť zjazdné aj bez elektrického pohonu. Samozrejme, na fulle.
wamp, nemusi byt pravda, ze to neposkodi motor. Ak tam das ten cip, moze ti ist motor na plny vykon (nie nominalny, na ktory je stavany a stiha sa chladit) a ked ho budes dlho drzat na tomto vykone moze sa ti motor prehriat a moze sa doslova aj roztopit vnutri. Davaj pozor, ked je vonku extremne teplo. Moj motor vtedy je tak horuci, ze sa neda chytit.
Bosh manominal 250W ale chvilkovo moze ist az cez 600W, ak ho vtedy tocis v nizkych otackach vela elektrickej energie sa meni na teplo.
páči sa mi na tom, že nemusím zasahovať nikam do elektroniky, niečo vrtať, či lepiť....takže je to aj rýchla montaž, demontaž (v pripade nejakej nehody)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
už som to našiel...
to neplati ani pri autach - si zober ze automobilky samotne bezne predavaju v dvoch "rozdielnych" stupnoch motorizacie ten isty motor, akurat za 2-3tisicky navyse ma o 10-15% vyssi vykon. Fyzicky je to to iste, akurat ten drahsi ma ine nastavenie ECU - cisto softverova zalezitost a otazka 5 minut. Zaruka plati rovnako na obidve auta, a zivotnost viac zalezi od stylu jazdenia a servisu ako od nejakych kW navyse...
http://youtu.be/QNdjzt3UNR4
S tým si dovolím nesúhlasiť. Až na konci trochu vidieť skutočnú veľkosť schodov, ale vyzerá to byť zjazdné aj bez elektrického pohonu. Samozrejme, na fulle.
Bosh manominal 250W ale chvilkovo moze ist az cez 600W, ak ho vtedy tocis v nizkych otackach vela elektrickej energie sa meni na teplo.
dado, ze ty nevies neznamena, ze to nevedia ostatni.
s tým prehriatím samozrejme počítam a nebudem to v lete páliť naplno....viac menej ta rušička bude len zaloha na dlhych tratiach...
jediny rozdiel je v jej dlzke, alebo su aj ine rozdiely ?