Ahojte.Má niekto skúsenosdti s motorom shimano E8000? Nemám ho dlho,ale chcem sa spýtat či niekto nepozoruje tukanie,občas až buchnutie pri radení na nižích pastorkoch smerom dole.Neviem či niečo robím zle,alebo to vôbec nemá robit.Motor tah má.Pokial je motor vypnutý,tak radenie ide OK.Ďakujem.
Dobrý deň chcem sa opýtať keď idem bez podpory na shimane e8000 podlhsej dobe sa systém vypne a je otravné zastavovať a zapínať to znova a keď to zapnem za jazdy zmätkuje a vypisuje chyby je to tak normálne alebo mam niečo zle. Ďakujem
Cudne, este sa mi to nestalo.. normalne bajk zapnuty a podpora na off.. iba ked sa s nim realne nic nerobi.. dojazdim, opriem a cca za 5 min sa bajk vypne.. ale pri sliapani sa mi to este nestalo..
Takto to je na boschi, ale mne to spadne a je to nelogické keď to má odometer nech to meria km, musím to odsledovat presne, keď to opriem a nejazdí tak tomu chápem.
jj, ja len potvrdzujem, ze ani mne a 8000ka nevypína pri vypnutej podpore, len ked je odstavená. Nepamatam sa, ze by som niečo kvôli nevypínaniu prestavoval.
Potvrdzujem aj to, že pri zapnutí nesmie byť tlak na pedále, kus otravné keď si človek neuvedomí, že sa mu po prestávke vypol, ale vec zvyku.
Napísal som takúto otazku na adresu kross zastupcovi českej republiky, a odpísal ze je to v poriadku že cca 10 minút bez podpory sa systém vypne aby šetril. Skúsim si to odstopovat
Napísal som takúto otazku na adresu kross zastupcovi českej republiky, a odpísal ze je to v poriadku že cca 10 minút bez podpory sa systém vypne aby šetril. Skúsim si to odstopovat
bajk sa do 10 minút vypne keď sa na ňom nejazdí. počas jazdy bez podpory to nemá robiť, nemá to logiku. aký máš FW motor a displej?
Este ma napadlo ja som si spravil upgrade cez etube aktualizaciu na motor. Nemôže to byť novým softom
Nie, nie je na to dovod.. ja aktualizujem pravidelne tiez a jedine kedy sa mi to vypina je vyslovene ked je bajk v klude a nehybe sa s nim.. Urcite by som si preveril ci sa ti to vypina lebo IMHO za jazdy so zapnutym bajkom v OFF rezime je to blbost..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odtial som cerpal....
https://www.emtbforums.com/community/threads/spectral-on-630wh-external-battery-bt-e8016-upgrade-possible.15103/
Potvrdzujem aj to, že pri zapnutí nesmie byť tlak na pedále, kus otravné keď si človek neuvedomí, že sa mu po prestávke vypol, ale vec zvyku.
... a od vtedy sa mi to už nestalo.
bajk sa do 10 minút vypne keď sa na ňom nejazdí. počas jazdy bez podpory to nemá robiť, nemá to logiku. aký máš FW motor a displej?
Nie, nie je na to dovod.. ja aktualizujem pravidelne tiez a jedine kedy sa mi to vypina je vyslovene ked je bajk v klude a nehybe sa s nim.. Urcite by som si preveril ci sa ti to vypina lebo IMHO za jazdy so zapnutym bajkom v OFF rezime je to blbost..
Ja som ten spoj pretesnil čiernym gelom.Je to taká tuba do pištoleMal som tam 1.mm medzeru,možno aj viac.Všetko ok.Ano.Sú tam netesnosti.