JOLI už som to tu raz dával. Dokonca s obrázkami, môžeš si to pohľadať. Ale prosím
1/ Podľa STN 73 6110 na ceste pre vozidlá sa musí nachádzať vodiaci prúžok (obrubník/0,25m priestor/0,25m hrubý vodiaci prúžok - tá čiara na boku cesty, iste ju poznáš). Dokonca to je aj v ukážke, ktorú do TP085 zapracovala Cyklokoalícia (nedodržali vlastný manuál?).
2/ označenie z ktorej strany sa má prekážka obchádzať (obrubník) keď začína a opozornenie na prekážku. Určite si to už videl.
3/ chýbajúce zvislé značenie. V momente, keď tam nie je, cyklista zo zákona nemusí využívať cyklotrasu, môže si jazdiť po ceste. (Doteraz vlastne neviem, aký to má právny status). Takže ak sa to vybudovalo za viac ako 700 tisíc € (účet stále nie je konečný), tak tie značky tam mali byť
4/ niekto si nezameral reálny stav pred vytvorením projektu, nikto to po dobudovaní projektu neskontroloval (nezameral reálny skutkový stav po dokončení), až laická verejnosť na to musela upozorniť a vďaka tomu nie sú dodržané šírkové pomery podľa normy. Ako to je možné? Vždy sa po dokončení robí skutkové zameranie, či to sedí s projektom. Ďalšia fušerina. Alebo úmysel? Ak by som chcel konšpirovať. Chýba 0,5m, aspoň čo som všade zachytil.