Chcem si kúpiť nejaké funkčné prádlo, tričko, akú značku, typ skôr preferovať a akej sa vyvarovať? Aké používate a aké skúsenosti máte? Je pravda že keď je teplo tak chladí a keď je zima tak hreje?
Vedeli by ste mi niekto poradiť nieco co by bolo dobre aj na lyzovanie. Neviem ze ci ked zoberiem bez rukavou alebo kratke tak ci to nebube malo a zase dlhe v lete.... Poradte nieco dobre a lacne diki
Vedeli by ste mi niekto poradiť nieco co by bolo dobre aj na lyzovanie. Neviem ze ci ked zoberiem bez rukavou alebo kratke tak ci to nebube malo a zase dlhe v lete.... Poradte nieco dobre a lacne diki
Bavlnene tricko z cinaku. Rukavy mozes pripadne aj odstrihnut.
Pouziva sa tak, ze ked sa dobre spotis, potom sa nim utries do sucha
Ale bez srandy. Dobre veci su vzdy obvykle o nieco drahsie - Moira (zaspala designom, inac Micro, Mono, Duo a Tro***** su dobre), Sensor (velmi dobry, CoolMax, design!), Top (malo znamy slovensky vyrobca, spickovy Ultralite, ale bezne nedostupny), Klimax (dalsi SK vyrobca; vsetko, co som mal, sa paralo), Klimatex (materialovo zhodny s Moirou, Tada, Mera), Berkner a Sportful (SecondSkin - maximalne kopiruje telo, PAD, snad o nieco horsi odvod). Vsetky uvedene typy (okrem Berknera) som vyskusal. Velmi zalezi od ucelu pouzitia. Osobne preferujem na bike radsej tensie veci - Top Ultralite, Moira Tro***** a Micro resp. odpovedajuci Klimatex (asi Tada), Sensor CoolMax (modry), v zime na bezky/bike potom Moira Duo a odpovedajuci Sensor. V horucom lete Tro***** (kr. rukav) bez dresu alebo scampolo dres. Zaklad je, aby bolo pradlo mierne vypasovane a na vyrobcovi az tak nezalezi. Polyester je prijemnejsi na dotyk ako polypropylen (Moiru Ultralight neznasam). Univerzalne je triko s kratkym rukavom, gramazou asi ako Moira Mono alebo obdobne (tym nic neskazis).
Ako dobry tip mozem poradit triko z Lidlu, neviem znacku, ale bolo v nejakej akcii - sivy polyester, ploche svy, prijemne na dotyk, dobra cena - a kupila mi ho manzelka len tak.
peterq sa ti snažil vysvetliť, že leto a zima sú úplne odlišné ročné obdobia, v ktorých potrebuješ úplne odlišné spodné prádlo. pr. cool max - v lete super, ale v zime by sa ti to mohlo dosť vypomstiť, použitie skôr ako rezerva.
Takze ja som sa vyfakoval na moiru s ktorou som nebol spokojny a teraz mam CRAFT. Asolutne vymakane pradlo...totalne odporucam!!!
Ako pise Katko...ked je teplo,das si coolmax ,ked je zima das si Craft PRO
uplne bezkonkurencne oblecky...otestoval som ich uz aj v naozaj narocnych podmienkach a vrele doporucujem.
Ja mam termo od Slovenky a tiez mozem vrelo doporucit. Maximalna spokojnost ci uz na bike alebo v zime na bezky alebo na tury. Taktiez cena vynikajuca.Nie je co riesit.
hmm,no jo bosorecka ma pravdu s tou cenou...CRAFT neni najlacnejsi.Ale kto na to ma,nech nevaha.
Apropo tie slovenske vyrobky...mam spodky a nemozem jedine zle slovo povedat...takze v zasade suhlas s bosorkou.
Berkner - Spokojnosť, dobrý strih, vyššia cena;
Craft - zrejme najlepšia, ale aj najdrahšia voľba;
Slovenka - kopec materiálov, kopec strihov - najlepší pomer cena výkon ale nestála ponuka;
Moira - mám od nich len slipy:) (pri zimných výšľapoch v snežniciach dôležitá vec) -spokojnosť;
Progress (http://www.progress-cz.cz) - česká značka - mám od nich odskúšaný len Basic ok;
Mopeka (http://www.mopeka.sk) - slovenská značka - mám od nich len polypropylénovú len šatku - iné som nezohnal - nemám výhrady.[/url]
Takze ja som sa vyfakoval na moiru s ktorou som nebol spokojny a teraz mam CRAFT. Asolutne vymakane pradlo...totalne odporucam!!!
To karabaster mohol by si mi prosim ta napisat (alebo iny kto nosi Craft) tvoju vysku,vahu a aka velkost ti je dobra.Teraz chcem nakupit Craft Pro, bundu Double Action, nohavice Courier...Nemam si to kde vyskusat,budem nakupovat na nete a natie ich velkostne tabulky uz nedam.
Ja 177/70
To karabaster mohol by si mi prosim ta napisat (alebo iny kto nosi Craft) tvoju vysku,vahu a aka velkost ti je dobra.Teraz chcem nakupit Craft Pro, bundu Double Action, nohavice Courier...Nemam si to kde vyskusat,budem nakupovat na nete a natie ich velkostne tabulky uz nedam.
Ja 177/70
Jasne..kuknem sa doma a potom editnem tento prispevok a dopisem sem tu velkost.nepamatam si,ale myslim,ze M-ko.kazdopadne to doma kuknem este.Ja mam tiez 178/70 ,takze by ti mala moja velkost uplne sediet.Este dnes vecer,alebo zajtra rano to sem hodim.
Inak dobre si si vybral...Craft Pro je najlepsie pradlo,ake som na sebe kedy mal.Ma aj vymakany strih-je na zadku dlhsie,takze nikdy nemas hole krize.
EDIT: Mam L-KO a je mi uplne dobre...takze ak mas 177 a 70 kg a ides kupovat Craft-Pro,dlhy rukav ...tak L-KO !!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bavlnene tricko z cinaku. Rukavy mozes pripadne aj odstrihnut.
Pouziva sa tak, ze ked sa dobre spotis, potom sa nim utries do sucha
Ale bez srandy. Dobre veci su vzdy obvykle o nieco drahsie - Moira (zaspala designom, inac Micro, Mono, Duo a Tro***** su dobre), Sensor (velmi dobry, CoolMax, design!), Top (malo znamy slovensky vyrobca, spickovy Ultralite, ale bezne nedostupny), Klimax (dalsi SK vyrobca; vsetko, co som mal, sa paralo), Klimatex (materialovo zhodny s Moirou, Tada, Mera), Berkner a Sportful (SecondSkin - maximalne kopiruje telo, PAD, snad o nieco horsi odvod). Vsetky uvedene typy (okrem Berknera) som vyskusal. Velmi zalezi od ucelu pouzitia. Osobne preferujem na bike radsej tensie veci - Top Ultralite, Moira Tro***** a Micro resp. odpovedajuci Klimatex (asi Tada), Sensor CoolMax (modry), v zime na bezky/bike potom Moira Duo a odpovedajuci Sensor. V horucom lete Tro***** (kr. rukav) bez dresu alebo scampolo dres. Zaklad je, aby bolo pradlo mierne vypasovane a na vyrobcovi az tak nezalezi. Polyester je prijemnejsi na dotyk ako polypropylen (Moiru Ultralight neznasam). Univerzalne je triko s kratkym rukavom, gramazou asi ako Moira Mono alebo obdobne (tym nic neskazis).
Ako dobry tip mozem poradit triko z Lidlu, neviem znacku, ale bolo v nejakej akcii - sivy polyester, ploche svy, prijemne na dotyk, dobra cena - a kupila mi ho manzelka len tak.
Ako pise Katko...ked je teplo,das si coolmax ,ked je zima das si Craft PRO
uplne bezkonkurencne oblecky...otestoval som ich uz aj v naozaj narocnych podmienkach a vrele doporucujem.
Apropo tie slovenske vyrobky...mam spodky a nemozem jedine zle slovo povedat...takze v zasade suhlas s bosorkou.
a inac jaka je ta slovenská značka a kde by som ju mohol kúpiť v KE
http://www.slovenkabb.sk/catalog.php?category=25
Poprosil by som ta
K veci a reakcii na klimatex - vlastnosti si myslim, ze fajn, ale extra nezahraje a trha sa.
Craft - zrejme najlepšia, ale aj najdrahšia voľba;
Slovenka - kopec materiálov, kopec strihov - najlepší pomer cena výkon ale nestála ponuka;
Moira - mám od nich len slipy:) (pri zimných výšľapoch v snežniciach dôležitá vec) -spokojnosť;
Progress (http://www.progress-cz.cz) - česká značka - mám od nich odskúšaný len Basic ok;
Mopeka (http://www.mopeka.sk) - slovenská značka - mám od nich len polypropylénovú len šatku - iné som nezohnal - nemám výhrady.[/url]
Ja 177/70
Ja 177/70
Jasne..kuknem sa doma a potom editnem tento prispevok a dopisem sem tu velkost.nepamatam si,ale myslim,ze M-ko.kazdopadne to doma kuknem este.Ja mam tiez 178/70 ,takze by ti mala moja velkost uplne sediet.Este dnes vecer,alebo zajtra rano to sem hodim.
Inak dobre si si vybral...Craft Pro je najlepsie pradlo,ake som na sebe kedy mal.Ma aj vymakany strih-je na zadku dlhsie,takze nikdy nemas hole krize.
EDIT: Mam L-KO a je mi uplne dobre...takze ak mas 177 a 70 kg a ides kupovat Craft-Pro,dlhy rukav ...tak L-KO !!!