Vyberas nemozne. Vzdy je kombinacia 3 premennych, z ktorych si mozes vybrat len dve

V tvojom pripade, kvalita (grip), vaha, cena. Ikon je lahky XC plast a ocakavat, ze zozenies nieco co je rovnako lahke, ma hrubsi dezen (kedze ma lepsie drzat), pri rovnakej cene, je nemozne.
Na 19tku rafik, by som sa nebal dat 2,3 plast ale s dusami by som menej ako 2 bary nefukal (kvoli snakebitu). A pri bezdusiach by som tiez nesiel prilis nizko. Na 19ke
rafiku jazdim uz 4 roky Racing Ralph 2.25, fukam tlaky okolo 2 - 2.2 baru (s dusami) - v terene, na asfalt niekedy viac. Na to ze to je XC plast drzi velmi dobre. Novy Racing Ralph a Ray maju lepsie bocne stuple a budu lepsie drzat ako sucasny Ikon. Rovnako novy Nobby Nic, ma super vahu a bude lepsie drzat ako Ikon. Zial ceny novych Schwalbe Evolution si totalne mimo. Ale napriklad Performance verzie by som sa na zadne
koleso nebal (ja ju jazdim aj na vpredu).
Ak chces Maxiss (maju lepsie ceny ako Schwable a nie su take tazke ako podobne gumy od Conti, ci WTB), tak skus Forecaster 2.2, urcite bude lepsie drzat ako Ikon. Pripadne Ardent 2.2. Niektori ho sice kritizuju, ze nedrzi dobre v zakrutach, ale to je v porovnani s inymi trail/AM plastami. Ma vacsie stuple ako Ikon, takze urcite bude lepsie drzat.