Stale dumem nad tym ake pedale. Ci platformy alebo naslapy. Celkom rozmyslam nad moznostou
naslapy (xceckove XT)+ nejake lacnejsie platformy na ucenie (to netusim). Dalej ak naslapy tak ake ? S klietkou ci bez ? Tie Time Z maju celkom dobre recenzie ale prijdu mi uz zbytocne velke. K naslapom treba i tretry, s klietkou asi len makke, bez klietky urcite tvrde. Kedze sa na mojom biku slape celkom pekne, tak by som chcel slapat do kruhu, byt prilepeny na pedal v zjazdoch, mat trochu volnosti do stran a moznost rychlo zlozit nohu a zapnut i v blate. Z tohoto mi vychadzaju ako najlepsia moznost tvrde
tretry a naslapy. Tu rozmyslam ci Time Z alebo shimano (ktore ale maju s blatom problemy).
Tiez neviem ake kolenne chranice, kym tam nie je nejaky setup na tvrdsie jazdenie tak myslim ze chranic na holene netreba. Ci ? Teda ak by som bral platformy tak by som nad tym uvazoval. Pripadne ak by boli nejake v ktorych by som pri slapani netrpel, tak by to bolo fajn. Pripadne opat dvoje, jedny len na kolena na am/en a druhe kombinovane i do bikeparku a podobne ?