Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Myslite ze je rozdiel medzi Europskymi a Ostatnymi tlmicmi Znacky Rock Shox?Som v Irsku a dostal som do daru dve vidle Jedna je PILOS Race=115mm zdvih,vzduchova,zlatej farby,a druha je PILOS SL=ma U-Turn je hydraulicka a zdvih je od 85 do 125 mm.obe su iba na kotucovky a maju hrube osky.Dost sa mi to podoba na tie rock shox pike a rebus tak neviem.Hladal som to na neteale nikde som nenasiel ceny tych vidlic tak ak viete o tom viac tak dajte nejke info,popripade ponuku na kupu
Zobraziť komentár 28.10.2006 - 20:00:58
00
no model PILOS asi nemas, lebo neviem, ze by sa taky vyrabal...

takze asi bud PILOT alebo PSYLO...kedze hovoris o "hrubych oskach" vidim to skor na Psylo. ani jeden z tych modelov sa uz nevyraba, ale nemyslim, ze je rozdiel ked kupis rovnaku vidlu v US alebo v UK alebo v SR...
Zobraziť komentár 28.10.2006 - 20:55:28
00
myslel si hadam PSYLO nie? tie maju nohy 30mm, PIKE a REBA 32mm. tie psylo sa uz nevyrabaju. miesto nich je teraz myslim revelation (mozno aj lacnejsi recon). a rozdiel madzi europskymi a americkymi podla mna nie je. inak preco pises tlmice a chces vediet o vidliciach a preco pises americke, ked pises o irsku?
Zobraziť komentár 28.10.2006 - 21:00:01
00
ale ved RS uz nie je americka firma.vsetko sa robi na tajpeji.
Marzocchi rules since 1947 8)
Zobraziť komentár 28.10.2006 - 22:44:27
00
Tak bude to asi Rock Psylo Race http://www.nsmb.com/product_reviews/show.php?id=116 a toto Psylo SL U-turn http://www.dirtworld.com/productreviews ... &rn=0&rt=0 a tej hrubej oske sa hovori skor pevna(teda aspon ja som tak zvyknuty) alebo u rock shoxu tulio. Na novom piku uz funguje trochu inak a vola sa zas maxle.
Zobraziť komentár 28.10.2006 - 23:08:34
00
Tak bude to asi Rock Psylo Race http://www.nsmb.com/product_reviews/show.php?id=116 a toto Psylo SL U-turn http://www.dirtworld.com/productreviews ... &rn=0&rt=0 a tej hrubej oske sa hovori skor pevna(teda aspon ja som tak zvyknuty) alebo u rock shoxu tulio. Na novom piku uz funguje trochu inak a vola sa zas maxle.

No ja sa nevyznam do cyklistickej terminologie tak neviem ako sa tomu hovori ja viac jazdim ako o tom debatujem,su to tie vidli ale obe su aj na pakove brzdy a moje su len na kotucovky:(Su tie vidli kvalitne?aku maju hodnotu???
Zobraziť komentár 29.10.2006 - 21:43:21
00
No ja sa nevyznam do cyklistickej terminologie tak neviem ako sa tomu hovori ja viac jazdim ako o tom debatujem,su to tie vidli ale obe su aj na pakove brzdy a moje su len na kotucovky:(Su tie vidli kvalitne?aku maju hodnotu???

Sorry, ale toto sa ma dotklo, fakt nepoznám bikera čo jazdí a nevie na čom. :? :cry:
Zobraziť komentár 30.10.2006 - 08:58:55
00

Sorry, ale toto sa ma dotklo, fakt nepoznám bikera čo jazdí a nevie na čom. :? :cry:

ja dobre viem na com jezdim vsak som si na kazdu suciastku na mojom biku musel sam zarobit ale nepoznam vyrazy ako pevna oska a tak a toto je asi prve forum o bikoch ktore som navstivil.Ja si radsej dam dobru hudbu do usi sadnem na bike a idem co najdalej do hor.
Zobraziť komentár 30.10.2006 - 13:45:47
00
ja dobre viem na com jezdim vsak som si na kazdu suciastku na mojom biku musel sam zarobit ale nepoznam vyrazy ako pevna oska a tak a toto je asi prve forum o bikoch ktore som navstivil.Ja si radsej dam dobru hudbu do usi sadnem na bike a idem co najdalej do hor.

je len, že mi to pripadá, ako keby si si myslel, že viac debatujeme ako jazdíme :cry: toho sa nemusíš obávať :D najlepšie skúsenosti prináša na biku prax. 8)
Zobraziť komentár 30.10.2006 - 13:57:47
00
troska off topic ale triki porad mi ;-] mam na biku povodnu mz comp a uvazoval som o niecom lepsom ... aka marzoccha ma najlepsi pomer cena vykona ked to chcem na XC a ta mz comp bola moja prva odpruzena ? ak je to dolezite tak mam okolo 90 kilo
Zobraziť komentár 03.11.2006 - 13:13:38
00
compka je dobra vidlica ja som mal moznost na nej jazdit mozno trosku tazsia.
Ja mam na svojom bajku marathon race je to ultra draha vec.
Na druhom bajku mam mx pro race 85 je to super vidlica aj vaha je velmi dobra vzduch-olej tu by som ti odporucil.Pekny dizajn.
Zobraziť komentár 03.11.2006 - 13:26:03
00
Odkedy som presiel od marzocchi k rock shox tak sa len usmievam 8)
Zobraziť komentár 03.11.2006 - 14:02:53
00
compka je dobra vidlica ...

myslel MZ comp... nie MX. a to rozhodne dobra vidlica nie je...
inak root ma pravdu...
Zobraziť komentár 03.11.2006 - 14:10:01
00
Odkedy som presiel od marzocchi k rock shox tak sa len usmievam 8)

Pripájam sa,ale posledná Marzocha čo som mal /Marathon coil 03/ bola perfektná.Možno sa to onedlho zas otočí.
Zobraziť komentár 03.11.2006 - 17:44:55
00

:? NO yahman to s tym tvojim vyrokom: JA VIAC JAZDIM AKO O TOM DEBATUJEM si dobre pokaslal. Mna sa to tiez dotklo.
8) Mozno sa pravidelne aktivne nezapajam do diskusie na tomto fore, lebo nemam tolko skusenosti s jednotlivymi komponetami biku a tolko vedomosti o bikoch ako iní, ale o to pravidelnejsie citam toto forum, aby som nejaké tie informacie nacerpal a mohol ich pouzit vo svoj prospech a tiez ich mozem posunut dalej svojim bikerskym kamosom.
8) Som rad, ze je vobec niekto ochotny debatovat v slovencine o horskych bikoch, aby som vedel na com jazdim alebo co kupit a co radsej nie, co ako opravit ak sa da a podobne.....
:arrow: A o tom to je.

:shock: A inak takych bikerov ako ty, co si do usi zalozia sluchatka, pustia hudbu na plne pecky mam najradsej - ste hluchí a slepí. Fantastická kombinacia pre bikera. A naco sa trepes do hor, ked ty vobec nevnimas prirodu. Priroda ma tiez svoju hudbu.......
8) A to nieze by som ja nepocuval hudbu, tu si radsej necham k pocitacu alebo do postele.............

8) A inak naco potrebujes vediet ceny tych vidiel. Chces ich predat, vsak ????
:arrow: Len nevies co za ne pytat.............. NO COMMENT
Zobraziť komentár 10.11.2006 - 06:54:52
00
keyboard_arrow_up