Teraz som si pozrel to video, ale keď by som mal po čase dolievať tmel z boku plášťa, tak to už nebude presne sedieť, nie? A pri takomto riešení s 20'' dušou by naspodok stačila obyč umelohmotná páska čo sa dáva pod dušu, či nie? Ale na začiatok asi skúsim len origo pásku ako písal PatrikL

Ešte jedna otázka, ako riešite prípadné núdzové riešenie nahodenie
duše pri problémoch v teréne. To tam môže byť v plášti napichaných dosť tŕňov a podobne, kedy sa môže nejaký prehliadnuť. Dá sa potom ten plášť z vnútra 100% skontrolovať?
EDIT: nemesishard a keby si tú dušu orezal podľa
ráfiku ešte pred nahodením plášťa (by si ale pred tým musel nakopírovať vnútorný profil ráfiku aby duša nebola natiahnutá), tak by to bolo znovu použiteľné, čo povieš? Týmto v podstate mi možno stačí kúpiť len tmel a môžem testovať
EDIT2: Mi nakoniec napadlo, že keď z tej 20'' duše dám preč ten ventil, tak tam ostane asi väčšia diera ako dokáže aj vystihnutý galuskový ventil spoľahlivo zatesniť. To by znamenalo, že musím kúpiť originál pásku na
ráfik aj tak, no nič to, ale už mám v hlave ako na to a teším sa na jar. Ja ešte dúfam, že nasneží a ešte túto zimnú sezónu obujem plášte s hrotmi tak sa tým nejdem zaoberať