zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Ako myslíš. 2,1mm sa nemusí zdať veľa k pomeru niečoho veľkého. Ale, koľko percent je to zo šírky tvojho ráfika?
nemas zle nasadenu velku pumpu ?
Myslim, ze som uz fukal tolko krat, ze pumpu uz viem nasadit
Inac, naozaj ma napadlo namazat samotny ventil, aj to, do coho sa skrutkuje nejakou vazelinkou, aby sa tam nechytal tmel... neotestoval niekto?
Ja mám ešte jednu sadu v obchode.
Pozn. ostal som prekvapeny ze x-kingy su uzsie ako race king !! Co je velka skoda , pretoze by som to prijal prave naopak, asi o 2 mm ked si dobre pametam. Obe su 2.2
120ml do jedného kolesa? neblázni... na 29" jazdím cca 60-70ml tmelu na koleso....
Henten bazmeg co si postol vyssie som tei krat nalial do plasta ked mi tri krat cez malilinku dierku ogecal cele nohy zadnu stavbu a vsetko okolo pocas jazdy a nic nezalepil nasral som sa a vratil sa k stans tmelu a odvtedy krasna pohoda vsetko funguje