Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdar, pred nejakym časom(4 mesiace) som si kupil novy bike Marin Attack Trail 07. Bike je super. Len problémom je ze neviem co vsetko si možem dovolit s FOX32 Talas 07. Je mozne s nou skusiť mensie jumpy a o nieco agresivnejsiu jazdu?
Zobraziť komentár 04.01.2009 - 20:57:53
00
je
Zobraziť komentár 04.01.2009 - 21:01:27
00
Ťažko je povedať čo všetko znesie ale určite s nejakými jumpami nebude mať problém prakticky v teréne vydrží všetky prasačiny ktoré vydržíš na biku ty až na nejaké extrémne kúsky a skoky, čo predpokladám že si na to netrúfaš. Predpokladám že nemáš ešte verziu s 15mm oskou pevnou (až ročník 09 ju má a ty máš ako čítam 07) čo by bolo ešte nejaké to + v pevnosti vidlice a uchytenia koleso > vidla ale aj tak zbytočne je rozoberať čo vydrží pokým nerobíš hlúposti a jazdíš normálne
Zobraziť komentár 04.01.2009 - 21:05:23
00
V rámci agresívnejšieho xc určite ale nie dirt nevydrží.Ak budeš skákať často tak si potom skontroluj či ti nepuká v korunke kde sú chytené vnútorné nohy sem tam sa to FOX-ke stáva.Keď vymenili nohy(aj skorunkou a stlpikom-jedn diel)tak boli niečim zatmelené,alb.lepené ide o to že pri pružení sa táto časť namáha(aj iné modeli napr,ROCK SHOCK)a niekedy dochádza k pukaniu stále sa to lisuje.Ak sa ti také čosi stane tak skús reklamovať(reklamácie boli v rámci záruky úspešné).Moja FOX-ka je zatial OK.Keď chceš vedieť či puká tak ju zapri a zapáč(najlepšie vo zveráku).Ten to prípad nie je častý dása povedať výnimočný takže tý čo máte FOX-ku nebojte sa preventívna kontrola neuškodí.Niekedy to môže spôsobiť,aj mäkký a hlavne riedky výplet ja som mal tiež takéto obavy ale vymenil som kolo a už nepuká mám viac kilečiek tak preto to pukanie toho kola štandard my vyhovuje viac.
Zobraziť komentár 04.01.2009 - 21:18:40
00
Ok, dikes
Zobraziť komentár 06.01.2009 - 20:33:30
00
keyboard_arrow_up