Ja tiez jazdim Foxa, ale v poslednom case mam o moju vidlicu trochu obavy. Dijck aj Dancuľ maju so svojimi problemy. Obom im vidlice "kramuju." Uz len cakam. kedy aj mne zacne.
Na obranu foxu musim povedat, ze citlivejsiu vidlicu som este nevidel (snad mozno okrem lefty ). Je az neuveritelne, ze moja 36tka sa ponori uz pod vlastnou vahou biku.
Na obranu foxu musim povedat, ze citlivejsiu vidlicu som este nevidel (snad mozno okrem lefty ). Je az neuveritelne, ze moja 36tka sa ponori uz pod vlastnou vahou biku.
To je tym ze mas tazku kravu bike:) Ale nie, jasne ze e*****n sa nechyta na 36van:) Ani nemoze, je to vzduch..
Inak s lefty - you must be kiddin', sak to chodi jak startrooper: )) Udes a zlo.
Ja tiez jazdim Foxa, ale v poslednom case mam o moju vidlicu trochu obavy. Dijck aj Dancuľ maju so svojimi problemy. Obom im vidlice "kramuju." Uz len cakam. kedy aj mne zacne.
foxiny krámuje len v troch prípadoch:
1. ked majitelia obracaju bajk naopak za ucelom demontáže
2. su podfuknute a idu temer po korunku, pricom olej vytlačajú
3. su po repase a vytlacaju prebytocny olej.
Pokial viem, tak ani jeden z tychto pripadov nenastal.
Je az neuveritelne, ze moja 36tka sa ponori uz pod vlastnou vahou biku.
Je mi jasne, ze enduro bajky niesu najlahsie ale toto je uz moc Inak k tomu teceniu- jedna foxa mi meirne tiekla okolo gufera na tlmiacej nohe(druha noha tiekla trocha menej) a nevidel som v tom ziadny problem, aspon som ju nemusel tak casto mazat Prekvapilo ma ale ze druha uz tiekla menej. Tak ci onak skoro vsade sa pise, ze je to normalna funkcia foxu a ze to sluzi ako mazanie- malo by zanechavat tenky film. Komu to uz moc vadi tak http://www.enduroforkseals.com/id17.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A clovek si pri tom aj uzije
Presne ako pise Persing, nevidel by som to s foxom az tak ruzovo. S RS som zatial nemal ziadne trable ktore by so si nesposobil sam..
....to robi aj moj e*****n
To je tym ze mas tazku kravu bike:) Ale nie, jasne ze e*****n sa nechyta na 36van:) Ani nemoze, je to vzduch..
Inak s lefty - you must be kiddin', sak to chodi jak startrooper: )) Udes a zlo.
Pokial viem, tak ani jeden z tychto pripadov nenastal.
Je mi jasne, ze enduro bajky niesu najlahsie ale toto je uz moc