ja som odjazdila uz asi troje kladky hlinikove rozne znacky, vydrzia mi tak sezonu, sezonu a pol a su zjazdene uplne na tenko
vratila som sa ku klasike
ja som odjazdila uz asi troje kladky hlinikove rozne znacky, vydrzia mi tak sezonu, sezonu a pol a su zjazdene uplne na tenko
no ja už niekoľko sezón a fungujú stále pravdaže sú zbrúsené
:beer: xfce4
sa budeš čudovať ,keď nahodíš nove a zrazu to radí
nené nebudem ono to radi aj teraz:) z jednoduchého "oj:::bu" ak vymeníš len jediný novy diel na radení je zle ale ak ich más opotrebované rovnako zabudni na výmenu !! JA chápem ze mi tu nik neuveri aj ja som menil horskú reťaz po 800km ale už to robím len na cestnom roky som vy ťahané reťaze dával do "komory" a teraz som ich už spotreboval:) .Preto zháňam natiahnutú C9
A prečo by mali byť nezmysel použivam ich funguju fajn akurat priemyselne ložiska su kryte plechom a su trošička hlučnejšie od original shimano ale fakt malo za tu cenu nie je čo riešiť
Ďakujem za odpoveď, pýtal som sa len preto, že tu bežne dostupné majú niekoľko násobnú cenu, tak či tie čínske sa hneď nerozpadnú. To, že budú hlučné mi nevadí, hlavne nech sú funkčné
Mením reťaz a keď už to mám zhodené, že vyčistím kladky, zhodil som napínaciu kladku, vyčistil, čím a čo namazať? Ten kovový valček máznem, ale dáva sa vazelína aj pod krytky? A ešte druhá vec, keď odskrutkujem skrutku, čo drží vodiacu kladku, nerozoberiem celý ten "kĺb"? Alebo tá skrutka drží len tú kladku (pýtam sa, lebo som to ešte nemal rozobraté a je to v jednej osi tá skrutka s tým kĺbom)? Prehadzovačka Deore M610.
v mieste na obrázku mi začalo za jazdy rapkať, nerobí to vždy a len na ťažkých prevodoch, kladky nevyzeraju z daleka zodraté, nemáte niekto skúsenosť?nechápem...a áno retaz ide vrchom nemám ju opačne
chyt pilku a daj to prec , ja som sa raz pomylil a dal retaz opacne.... prisiel domov z pretekov a uz tam ten kusok plechu nebol... teraz jazdim v poho bez toho, aspon zhodis 1gram
Mam rovnaky problem s prehadzovackou. V danom mieste sa pri urcitej rychlosti a tockach rozvybruje retaz a zacne klepat o prepazku na ramienku. Vyriesil som to natiahnutim kuska uzkej duse. Kladky nevyzeraju opotrebene a ani nemaju volu. Ved mam najazdene iba 1700km a som na druhej retazi. Objednal som si vsak z Ali nahradnu spodnu/natahovaciu kladku, ktora je o 2mm na priemer vacsia. Mozno i to pomoze.
caute, mate niekto skusenost ci original kladky shimano napr. tieto [https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prehadzovace/prislusenstvo/shimano-slx-rd-m7000-kladky-do-prehadzovacky-11sp.html] by pasovali do Sram X0 9sp prehadzovacky? zvyknem dojazdit 11kove retaze na 9kolecku a treba mi vymenit kladky uz na tej X0 prehadzovacke, tak ci nemate nejake skusenosti? vrchna aj spodna kladka na X0 je normalne symetricky ulozena, mal som tam teraz KCNC 11z kladky, ale uz su zodrate, tak hladam lacnejsiu nahradu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kupkolo.cz/kladky-force-ocelova-loziska_z90616/
no ja už niekoľko sezón
xfce4
xfce4
nené nebudem ono to radi aj teraz:) z jednoduchého "oj:::bu" ak vymeníš len jediný novy diel na radení je zle ale ak ich más opotrebované rovnako zabudni na výmenu !! JA chápem ze mi tu nik neuveri aj ja som menil horskú reťaz po 800km ale už to robím len na cestnom roky som vy ťahané reťaze dával do "komory" a teraz som ich už spotreboval:) .Preto zháňam natiahnutú C9
http://www.axit.cz/D143032-shimano_kladky_rd-5700-4500-.html
http://www.axit.cz/D118419-bbb_kladky_bdp-02_rollerboys_11t-.html
http://www.axit.cz/D118588-tacx_kladky_t4050-.html
nevie niekto porovnať kvalitu týchto kladiek ?
Shimano SLX RD-M7000 kladky prehadzovačky, 11-kolo
9,29 €
MOC 10,99 €