Dobrý deň, plánujem repas svojej staršej vyššie spomenutej vidly. No problém je, že akosi neviem nájsť e-shop, kde by sa dali objednať jednotlivo náhradné diely. Myslím tým konkrétne slovenské obchody.
Robiť si to chcem sám, s tým problém nemám. Nevie niekto poradiť? Alebo pri tejto staršej vidlici už bude problém zohnať veci?
Ide o to, že vidla vydáva čudné zvuky, keď sa vracia späť a mám pocit, že nastavovanie útlmu nereaguje, kompresia je v pohode, tá sa dá nastaviť. Olej netečie. Každopádne budem múdrejší až po rozobratí, čo a ako.

Ďakujem za odpoveď.
28.07.2016 - 15:45:44
00
Myslim, ze jediny, ktor take robi na Slovensku je velosprint Nitra (prebral po povodnom dovozcovi), kedysi som cez nich nieco zohnal, potom uz vyzerali mrtvo, takze Bartonicek z Ciech. Vyborna komunikacia, hlavne telefonicky, na Slovensko posiela (trosku drahsie to je), identifikacia nahradnych dielcov cez prislusny sheet (ak vies presny model) . Ak ti nejde rebound a vydava divne zvuky, tak mozno tesnenie, alebo sa nieco ulomilo, ale vyzera to na poruchu patrony, ta sa mozno da zohnat, ale ak mas starsiu vidlu, tak je otazne, sice ja som zohnal veci aj na 10 rokov stare, ale to bolo predtym, nez ich kupil Fox (minuly rok).
28.07.2016 - 16:25:12
01
Ďakujem veľmi pekne za radu, moc si mi pomohol. Budem to musieť najprv rozobrať, a potom už viem, kam sa obrátiť. Ešte raz ďakujem.
Ulomenie niečoho aj celkom prichádza do úvahy, keďže niečo puká pri kompresii, teda stlačení, resp. cvakne pri každom hlbšom ponorení.
28.07.2016 - 16:28:29
00
keyboard_arrow_up