dakujem za rady a tipy.
oka. tak len pre info. už mi ťahá na 40 (90kg pupek po zime) a riešim (servisujem) pomaly 20 rokov motorky a teda trošku iné brzdy. ja sa v tom ako-tak vyznám. diery v kotúči sú na to, aby bud odvádzali špinu (čo u mna nebude, bo blato jazdím 2x do roka) a potom aby pri vetraní odvádzali plyn a spaliny z kotúča a platní, ked sa to tam varí. čo ale ja neprehrejem tú brzdu. ona len slabo kúše a sere ma, že pri 203 neviem ten
bajk normálne postavit na predné bez toho, aby som pomaly prepaloval tlak v brzdnej sústave. inak formuly RX krásne dávkovatelné a cca to na to čo treba aj stačí, ale chcem jedno-dvojprstovú brzdu, nie ruka, dlaň, lakeť a ešte aj oči.
inak rady typu všetky kotúče sú zlé je že ach.. už teraz tam mám hayes toto
https://down-id.img.susercontent.com/file/deb1d3129a762041084b52e6403919c0došiel som do servisu a problém bol, že bol hladky skoro ako zrkadlo na brzdnej ploche. inak ja som nezodral ani jedny platne na starej mx2 brzde. jazdím to 90% "po meste do šenku". tak išiel pod šmirgel. potom sinter race platne, ja tú
brzdu neprehrejem ani v kálnici (aj tak ma tam predbiehajú 12 ročné deti) ale skrátka tá sila..
páka je, trenie chýba. doštičky sú. je mi jasné že tam chýba trakcia, otázka čo vie poriešiť kotúč, alebo tu do starého 20 ročného bicyglíka do mesta na ešte 26"
kolesách teraz kupovat 300€ dominiony či formule cura.. floaty hope a podobné veci vyzerajú pekne, ale nedám 80€ za kotúč. floaty bez zjazdu nikto nepotrebuje, ked nepáli kotúč do oranžova a nerieši rozťažnosť brzdnej plochy voči pavúkovi..