Zdravim. Chystam sa kupit novu vidlu (RST ma uz s..e) a rozhodujem sa medzi rock shox tora a marzocchi mx comp. Jazdim prevazne lesy v okoli KE a sem tam nejaky maraton dam...(mam +- 72kg). brzdy V.
Tak do coho ist?
no mne na lesy v okoli Kosic v pohode staci marzocchi mx comp
s torou nemam ziadne skusenosti, takze neviem ti povedat ze co bude lepsia volba, ale ja som spokojny s macochou.
Zas by som to nestaval az do takych extremov ze je niekto najlepsi, skor som myslel ze s nou nemam ziadny problem bo ani netusim aky system je v nej ukryty, som technicky antityp. Je to fakt len o tom ze zatial nebol ziadny problem a mam ju uz asi tak 3 ci 4 roky
mal som mx comp 04 teraz mam toru 06. vahovy rozdiel je cca 200g v neprospech tory. a to je jej jedina "nevyhoda". inak je tuhsia, citlivejsia, ma vyssi zdvih, da sa lepsie nastavit. ale zalezi aj na tom, co bude jazdit. niekomu moze menej citliva vidla vyhovovat viac.
nikto nikoho neo***al, ak si lepsie pozres marzocchi web, tak hned pod tabulkou s hmotnostami vidiel je druha tabulka s hmotnostami krkov, pretoze aj ten isty model sa mohol predavat s roznymi krkmi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s torou nemam ziadne skusenosti, takze neviem ti povedat ze co bude lepsia volba, ale ja som spokojny s macochou.
Myslim ze to bol spravny vyber
tak nech si kazdy jazdi co sa mu paci, ale vyhlasenia typu: najlepsia je xyz! nech si radsej necha pre seba. zbytocne to provokuje
Zase take rozdieli tam teda niesu nemyslím si že by si ich pocitil.
Mx Comp 105mm Air: 1610g (koloshop.cz)
Mx Comp Eta 105mm: 1804g (koloshop.cz)
Sci-fi cisla, Marzochci udava hmotnosti svojich vidiel bez krku
ok nemusis hned davat
OK, nabuduce dam len "..."
zaz oje**** ludi ahh....
nikto nikoho neo***al, ak si lepsie pozres marzocchi web, tak hned pod tabulkou s hmotnostami vidiel je druha tabulka s hmotnostami krkov, pretoze aj ten isty model sa mohol predavat s roznymi krkmi