no to viem ze ich kupil dt ale ani na ich stranke nic take nevidim a na stranke pace som nasiel len jednu pevnu vidlicu dt swiss a ostatok su odpruzene
no ja mam sice vidlu Pell's XF3 ale mozem vam povedat je to super vidla na tu cenu a vahu... A na take jazdenie po malo rozbitych cestach je v pohode ale do normalneho horskeho terenu by som s nou nesiel raz som to vyskusal
este aj ta vaha 675gr... ze sa nehanbia ( prave som vazil Pellsku a je o 6gr lahsia ) ...alebo zeby to bol rovnaky vyrobok s inymi logami? tych 6gr moze robit tych viac samolepiek na tej DT-cke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dizajnovo mi tam sedi ako rit na serbel..na druhej strane je to pells
ved je to to iste co DT len o polovicu lacnejsie
skus sa pozret na Pace a zabudni na Pells..s Pells z toho pekne kolo proste byt nemoze
skus refreshnut cez CTRL+F5 alebo si daj priamy link na XRR: http://www.dtswiss.com/Products/Suspens ... Forks.aspx
matt: ja nemam problem s Pellsom jak znackou na komponentoch, ale na bajk s Tune mi to proste nejde dohromady
nic, nech si kazdy kupi co chce, ale na bajk s Tune to absolutne neladi, mozno po prestriekani celej vidlice na cierno
no ved prave..ta vidlica je najcernejsia pevna vidlica aku som nasiel
Osobne mi vadi to, ze dizajneri Pell's sa drzia zasady, ze "cim viac log na centimeter stvorcovy, tym lepsie".
hmm tomu nejak nechapem...
sa mi nezda ze by na vidle Fox bolo menej cm stvorcovych log ako na vidle od Pell's...
nemozem si pomoct ale "trosku" je to podobne
este aj ta vaha 675gr... ze sa nehanbia