Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ako bolo povedané : LOCK je viac menej zbytočnosť ( v lese dvojnásobne 8) )
a chcem vidieť človeka , ktorý stojí na každom semafore s bikom a chodí po cete ako autá .
A ja bývam v KE a tu mame také kanále ( bez poklopov :lol: samozrejme ) , že ked prejdeš cez maš jedno či maš LOCK alebo nie
odtrhne ti to predné koloso tak či tak ( OBRAZNE :!: :!: :!: ). A to ešte nespominam , obrobníky , retardéry , atd .
Takže možeš si vybrať či tu pačku otočiš 100 krát :shock: ( možno ak nezabudneš :roll: ) alebo kašleš na to .
Zobraziť komentár 27.08.2008 - 14:00:17
00
teším sa že niesom sám takto postihnutý :lol:

Sam nie si, len opakovat to iste dookola nema vyznam.
Zobraziť komentár 27.08.2008 - 16:00:28
00
Sam nie si, len opakovat to iste dookola nema vyznam.

ja viem :wink:
... opakovanie matka múdrosti a možno to do penzie stihnú pochopiť aj chrti :lol:
Zobraziť komentár 27.08.2008 - 16:03:11
00
niekedy mám pocit že je to čisté hádzanie hrachu o stenu :roll:
ale ako sa hovorí, komu niet rady, ... 8)
Zobraziť komentár 27.08.2008 - 16:47:37
00
ale no no, sa to tu rozbehlo, tiez byvam v KE, casto chodim po meste (priamo v meste nebyvam, ale prechadzam, bohuzial inak to nejde) a vidlu mam locknutu drvivu vacsinu pobytu na asfalte (ano jazdim po semaforoch ako auta, po kanaloch nejazdim, preco by som aj? :) ), casto jazdim zo sedla, takze aj preto lock. v terene samozrejme vacsinou nie (najdu sa pripady, ak je to fakt dialnica a stupak, preco nie). dole kopcom je samozrejme vzdy nelocknuta. nic proti velkym zdvihom a tym co nelockuju, mne to proste vyhovuje takto. inak lock ma z riaditok jednou packou, takze rychlo ju lockovat a odlockovat nieje problem :)
Zobraziť komentár 27.08.2008 - 20:39:17
00
    rychlo ju lockovat a odlockovat nieje problem

priznaj sa nezabudol si niekedy :?: :?: :?: :lol:
to sa musi stať kazdému časom ( :( ) , ked to bude cez obrubník ( 10 cm ) amen.
Nechajme toho: ( súhlas ) na peknej , rovnej asfaltke je to použitelna vec a ešte ked je to zo sedla je to + .

Ja mam kopec 2km ani nie , rozohrievam sa asi 20min ( minimalne ) ,
ked idem zo sedla alebo niake šprinty , som už dávno v lese .

A urobme pokus : skuste si niekto zastať na semaforoch bez dotknutia sa chodníka ( vydržať dlho :D ) z LOCK , potom bez LOCK .
A potom smerom hore kopcom , samozrejme aj dole :shock: .
A napište tu postrehy .
VOPRED DIKI 8) .
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 08:26:41
00
zaujímavé ..... výsledok predpokladám, ale cielene som to nikdy neskúšal.
pri najbližšej príležitosti skúsim (státie na mieste)
výjazdy a zjazdy ... tam mám jasno.
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 08:32:06
00
doporučujem a potom si urobý každý obraz 8)
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 08:47:19
00
    rychlo ju lockovat a odlockovat nieje problem

priznaj sa nezabudol si niekedy :?: :?: :?: :lol:
to sa musi stať kazdému časom ( :( ) , ked to bude cez obrubník ( 10 cm ) amen.
stalo, prezil som, vidla tiez :)
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 10:03:52
00
stalo, prezil som, vidla tiez :)

prežiť prežije, ale chudátko vidla. Tlaky na malý priemer pri locku sú obrovské ....
S lockom a prekážkami majú problém hlavne Manitou s TPC. Tam je to zablokované na tvrdo a aj ked je tam poiska proti prierazu, dochádzalo k poškodeniu ihly locku (daň na nepohupovanie)
Videl som zalokovanú sidu pri zjazde po schodoch (stále ju zabúdal odblokovať) a prežila na moje prekvapenie bez úhony.
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 10:10:31
00
nj chudatko vidla, ved inak si davam pozor
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 10:20:05
00
nabuduce štastie možno nebude :lol: a na životnosti RÁMU , PREDSTAVCA , RIADIDIEL to nepridá a to nehovorim o KOLESE , OSKE atď ...
to budeš prekvapený ked ti ostane polka ( PRAVÁ ) riadidiel ( RITCHEY , 6061 T6 medza klzu 250 MPa , neprekročil som )v ruke :shock: pri 35 KM/HOD :!: a
budú ako odrezané LSEROM tak krásne ( VLASTNÁ skusenoť :lol: :lol: :lol: ).
A ostane ti predna brzda a skusenosti na zastavenie :roll: .
Odporučam vyskúšať :!: NEZABUDNETE :!: prida to dvoveru vo vlastné skusenosti .
Škoda že nemam foto :D ( :( ).
Aj preto treba odpruženie , tam kde je má fungovať ( :| )
A ešte otázka : zlomil si niekedy predstavec alebo rám či sedlovku :oops: ( BEZ SKAKANIA SAMOZREJME ) :?: :?: :?: :lol:
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 10:44:26
00
bla bla bla

hovadiny, ako keby sa na pevnych ramoch neskakalo. a nie, nezlomil som nic z toho
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 10:51:47
00
to ako ked si dam pevnu vidlu tak sa mam bat vynst na obrubnik?
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 11:33:19
00
nepovedal som že na pevnych sa neskače ale skače sa na takých čo su na to stavané ( najlepšie oceláky ).
Ja už viem kde sú hranice MTB bikou ( XC , MARATON samozrejme ).
Viem že rejdy , predstavec si nikdy nezlomil a možno nezlomiš (Ja som si to myslel tiež :lol: )ale upozornujem , že DÁ sa to .
A niekedy prezri rám okolo zvarou ( ak máš ) možno niečo najdeš :shock: ako ja zopár krát na dosť známich značkách rámoch .
A raz aj na svojom pri strede :shock: . A radim okukať aj sedlouku :wink: .
Ja chcem na tomto fore len pomocť ľudom a dufam , že aj ostatný pomožu mne , to vše 8) . A nekaz radosť :D :D :D .
Zobraziť komentár 28.08.2008 - 11:43:30
00
keyboard_arrow_up