ludia, mam vcelku problem s velkostou ramu.
kedysi som tu riesil aky bike, rozhodol som sa nakoniec pre Meridu Matts Sport 700 ale velkosti 20 maju uz vypredane
(
mam teraz vysku 175 cm co v pohode spada pod velkost 18, ktoru este maju. ale co je problem, je moj vek - teraz mam 15 a netusim co bude trebars za 5 rokov a urcite nechcem aby mi bol ten
ram maly.
v meride mi povedali ze pri tejto vyske je to na rozhrani medzi 18 a 20 takze teoreticky spadam uz teraz pod 20. myslite ze by bol problem, keby som zobral 22? je to vlastne o cislo vacsie, s tym ze by tam bola nejaka rezerva. neviem, ale sedliacky rozum mi vravi ze radsej o cislo viac ako menej. je to velky problem ked ma clovek o nieco vacsi (alebo mensi) ram?
ponukli mi este moznost vymeny ramu za 20. pytaju za robotu 880 sk co by pri tej cene ani tak nevadilo len ide o to, ze neviem ci to bude ono... predsa len je rozdiel medzi fungo zmontovanym bikom z fabriky a zo skladacky ktoru posklada nejaky "technik" v dielni a na to vyladenie by som sa velmi nespoliehal...
iny
bike nechcem kupit toto je jediny stroj za prijatelnu cenu s hydraulickymi celustovymi brzdami.
takze asi tak, dost to ponahla lebo za chvilu sa vypredaju uz aj tie zvysne velkosti a behom vikendu by som to chcel cele uzavriet takze vas prosim o vase rady a dopredu vdaka za ne.