Alebo zainvestovat do lepsej vidly? Pozeram napriklad po Rock Shox Recon. Nie je pre mna problem to kupit zo zahranicia, ak sa to oplati (ebay). Som len taky "vikendovy" cyklista, nie som extra narocny, chcem len nieco spolahlive a dobre, nerobim downhill, v podstate len taky XC...
Treba mi pri vybere vidly pozerat po nejakych parametroch, tak aby mi to sadlo na bicykel? (Mam Haibike Agressor XC). Brzdy mam Avid, tusim 3, post mount.
Dakujem za akekolvek rady.
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
posledný komentár: 9. 6. 2016 o 7:41
Bicykel mam od Kubicasport zo Ziliny, pockam na odpoved ci staci ak im donesiem iba vidlu a ci mi to zreklamuju (byvam nedaleko Popradu, takze cely bicykel sa mi do Ziliny nechce kvoli tomu vlacit).
Este k tomu RS Recon, pozeram ze to ma IS montaz na brzdy a ja mam Avid 3 na post-mount, to su na to nejake konverzie alebo musim mat cele brzdy original na IS montaz? Ospravedlnujem sa za tieto asi dost hlupe otazky, ale nepohybujem sa v tom velmi
Prave mi odpisali (to bolo rychle), ze staci ak im poslem postou tu vidlu a zreklamuju to bez problemov
Ale aj tak do buducnosti porozmyslam nad lepsou vidlou.
Doteraz som nemal na vidle nastavenie odskoku.
Jazdim XC, odskok mám stále nastavený na cca. 80% jeho maximálneho výkonu (čiže bližšie k zajacovi).
Má význam meniť ho podľa aktuálneho terénu? Ak áno, ako?
http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/rockshox/
google som pouzil. A mam aj stiahnuty ten manual od RockShox. lenze ja anglictine nerozumiem skoro vobec. tak som chcel ci niekto nema neaky navod co a ako robit pofotene