vidlica funguje ako ma, teda myslim ale vsimol som si, ze pri jazde bez nerovnosti napriklad po ceste vidlica pomalicky sfukuje a klesa zdvih. ked obcas po ceste kuknem na vidlu, tak vnutorne nohy vidim 4 cm, vidlica je ponorena a zle chodi. deje sa to aj v horach bez nerovnosti. ked zastavim a vysadnem alebo za jazdy trhnem rajdamy hore, odlahcim koleso tak sa vydla hned dvihne hore a funguje. ked lietam po horach tak
vidla drzi a pracuje dobre, asi ju nebavi nudna cesta bez nerovnosti tak sa ponori a tym ma prinuti jazdit po horach
co s tym? asi tuto vidlu mam
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/rock-shox-recon-xc-sl-solo-air/1530vidla nema ani 3 tisic km, v dazdi a blate zasadne nejazdim, maratony nejazdim, takze vidla by mala byt ako nova
druha otazka, na aky tlak fukat vidlicu? vazim 70 kg, ta tabulka neviem ci je presna, kamosi, ked im skusam vidle tak su tvrde a pruzia az po velkom zatazeni, stal som vedla biku, chytil
rajdy ze skusim ich zdvih a vidla sa skoro nehla, bud som slaby alebo to maju tak tvrdo nafuknute