Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dlho som badal po vhodnej vidlici na mojho fulla, ktory sa uz pyta kedy vymenim terajsu RS Judy SL, a konecne som nadabil na tento kusok, nechce sa mi verit ze tu vidlu zozeniem, lebo je presne to, co som hladal. AJ ked stoji o dost viac, nez som chcel povodne dat za vidlu, myslim ze stoji za to. Cital som na nete ale rozne nazory prave na tieto shermany, ktory sice prekrasne pruzi, ine to bolo ale s funkcnostou ako takou, udajne sa casto kazi, a je potrebne vidlu casto servisovat. Mate niekto stym skusenosti?

http://www.answerproducts.com/items.asp ... 1&itemid=8
Zobraziť komentár 04.06.2005 - 16:03:02
00
Uz ju mam doma, tak idmem napisat nejake to info, Vidim ze ta vidla bude asi velka neznama, ked ani jeden prispevok. Tak pisem aspon svoje pocity.

Nemam moznost ju porovnat s vidlou v rovnakej cenovej kategoriji, je to zatial jedina vidla z tejto kategorie ktoru vlastnim/.

Predtym som jazdil RS Judy, musim povedat ze je to obrovsky rozdiel. Momentalne sa na biku citim ako v 7 nebi, uplne iny pocit z Jazdy.

Je trosku cilivejsia, co moze niekomu vadit, pri agresivnejsom slapany sa to hupe, ale zase berie uplne vsetko. Uz sa tesim ked ju skusim pri nejakom krasnom FR. Otazkou mi vsak ostava nastavenie vidle, Ako som povedal, podobnu vidlu som nemal, ak sa kuknete na link, je tam na pravej nohe nastavenie kompresie a zo spodu sa tiez nieco nastavuje, a ja neviem zistit co, lamo.:))

Povedal by som, ze chod vidli sa da este dost zlepsit ked sa rozoberie, ked najdem odvahu tak sa na to kuknnem, od vyrobi tam byva vzdy malo maziva a pod. :)
Zobraziť komentár 14.06.2005 - 07:33:28
00
Raydowe napísal/a:
-------------------------------------------------------
> Uz ju mam doma, tak idmem napisat nejake to info,
> Vidim ze ta vidla bude asi velka neznama, ked ani
> jeden prispevok. Tak pisem aspon svoje pocity.

Blahozelam k novej vidle,som rad ze si sa nepridal k militantnej skupine spagetakov u nas a kupil kvalitnu vidlu od konkurencie :)

>
> Predtym som jazdil RS Judy, musim povedat ze je to
> obrovsky rozdiel. Momentalne sa na biku citim ako
> v 7 nebi, uplne iny pocit z Jazdy.

Fuuha,mne hovor,ja som jazdil judy TT a to uz ani nemozem natvat vidlicou...

> Je trosku cilivejsia, co moze niekomu vadit, pri
> agresivnejsom slapany sa to hupe, ale zase berie
> uplne vsetko. Uz sa tesim ked ju skusim pri
> nejakom krasnom FR. Otazkou mi vsak ostava
> nastavenie vidle, Ako som povedal, podobnu vidlu
> som nemal, ak sa kuknete na link, je tam na pravej
> nohe nastavenie kompresie a zo spodu sa tiez nieco
> nastavuje, a ja neviem zistit co, lamo.)

Tym koleckom zospodu sa myslim nastavuje tlmenie,mal by si tam mat nalepku nie ?

> Povedal by som, ze chod vidli sa da este dost
> zlepsit ked sa rozoberie, ked najdem odvahu tak sa
> na to kuknnem, od vyrobi tam byva vzdy malo maziva
> a pod.

Mozes si zohnat strunu inej tvrdosti,dost meni vlastnosti shermany,cosa tyka maziva,nech ti skontroluju v shope,k nam manitou dovazaju v docela blbom stave,takze sa na to ludia casto stazuju,ze im po kupe tecie
Zobraziť komentár 14.06.2005 - 21:01:08
00
Taky si ho chci koupit a rozhoduju se jeste mezi Marzocchi Dirt Jumperer 3 2007
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 13:23:32
00
páni chodte radšej na extremebike.sk tam vám poradia viac tu je vyše ludí na xc...
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 17:37:13
00
páni chodte radšej na extremebike.sk tam vám poradia viac tu je vyše ludí na xc...

to kde sme??? chod si tam ty duxo...poprve, si ho mal upozornit, ze je to dva roky stara diskusia a po druhe on sa nic nepytal, tak nechapem naco si sem prispieval...a vobec...HOWGH
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 19:37:38
00
bobo: vieš mu poradiť??? tak čo tu vypisuješ hovadiny, ja som to napísal len koli tomu že tu na tomto fore málo kto jazdí manitou sherman......a viem že tam mu poradia
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 21:31:01
00
keyboard_arrow_up