durko nadskocenie oboma kolesami naraz proste nie je bunny hop
05.08.2008 - 20:43:29
00
a toto ako chces spravit za jazdy :roll: :?: toto co pises je podla mna finta pre trialistov na zdolavanie krkolomnych prekazok, nie bunnyhop. bunnyhop ma vyuzitie najma pocas jazdy - bez toho aby si zastavil alebo spomalil, jednoducho prekazku preskocis...
to co opisuje je normalny Bhop a nie potiahnutie za rajdy a SPD. ta 'jazda na zadnom' pred samotnym skokom je velmi kratucka, preto sa ti mozno zda ze je to trialova finta, v skutocnosti normalny skok, pozri nejake videa na youtube...
05.08.2008 - 20:47:26
00
normálny skok ktorý nieje až taký ľahký ako vyzerá ... v škole techniky vo Vele to bolo pekne opísané a vysvetľwné .. takže treba trénovať a skúšať 8)
05.08.2008 - 21:08:28
00
normálny skok ktorý nieje až taký ľahký ako vyzerá ... v škole techniky vo Vele to bolo pekne opísané a vysvetľwné .. takže treba trénovať a skúšať 8)
ja som to pre srandu skusil bez naslapov ale skoro som sa vydrbal ako mi zisli nohy z pedalov, som proste uplne degenerovany z tych naslapov ze by som asi ani sliapat bez nich nevedel takze ja som 'normalnemu Bhopu' dal zbohom a staci mi dost vysoke potihnutie za nohy a ruky :} (predtym ked som nemal naslapy mi to este ako-tak slo, sice nizko ale predsa)
05.08.2008 - 21:18:20
00
ja som to pre srandu skusil bez naslapov ale skoro som sa vydrbal ako mi zisli nohy z pedalov, som proste uplne degenerovany z tych naslapov ze by som asi ani sliapat bez nich nevedel takze ja som 'normalnemu Bhopu' dal zbohom a staci mi dost vysoke potihnutie za nohy a ruky :} (predtym ked som nemal naslapy mi to este ako-tak slo, sice nizko ale predsa)

zajimave , mne sa prave bunny hop robil bez naslapov lahsie , som daky iny :oops: , totiz vadi mi pritom to ze noha musi byt na jednom mieste , musim to uz raz poriadne natrenovat
05.08.2008 - 21:49:09
00
ja som bhop nikdy nevedel a ani neviem :) spdcka mi stacia :)
05.08.2008 - 21:49:55
00
spravni chrti biky cez prekazky prenasaju :lol:
05.08.2008 - 21:54:39
00
neni nahodou jedno ci skocim bunnyho alebo z SPD? podla mna sa ale daju SPD vyuzit aj na mnoho inych veci v technickych pasazach... napr. mozem nadvihnut len zadnu cast biku a pod.
osobne na SPDckach jazdim cca 1.5roka a zatial som nepadol, a vypinam uplne automaticky.
06.08.2008 - 15:15:33
00
to sa kolkym ludom uz stalo ? :}

mne vo zvolene...:-)
ale dalsie dva tigre boli aj s vypnutim :-)
(...bez brzd sa nafigu jazdi...)
06.08.2008 - 15:26:58
00
bunnyhop je keď podvihneš bike najprv chvíľu na zadné a potom sa od zadného kolesa odrazíš a dopadáš najprv na zadné a potom dopadne predné ... a kôli učeniu sa jazde chvíľu po zadnom bez šlapania je SPD na trénovanie bunnyhopu trochu krkolomné najmä kôli pádom na záda :wink:

pokial viem, technicky spravne by si mal dopadat oboma kolesami naraz
pozeral som par videi na youtube o tom aj sa to dost ucim...ono to neni take tazke..no ale myslim ze jazda na zadnom stym moc nesuvisi, iba sa odrazis :idea:
06.08.2008 - 15:53:17
00
neni nahodou jedno ci skocim bunnyho alebo z SPD? podla mna sa ale daju SPD vyuzit aj na mnoho inych veci v technickych pasazach... napr. mozem nadvihnut len zadnu cast biku a pod.
osobne na SPDckach jazdim cca 1.5roka a zatial som nepadol, a vypinam uplne automaticky.
je rozdiel ci skaces alebo potianes za nohy a ruky. v tom prvom pripade sa da vyskocit ovela vyssie.

pokial viem, technicky spravne by si mal dopadat oboma kolesami naraz
pozeral som par videi na youtube o tom aj sa to dost ucim...ono to neni take tazke..no ale myslim ze jazda na zadnom stym moc nesuvisi, iba sa odrazis :idea:
da sa aj na obe, niekedy kludne aj na predne (samozrejme ziadny velky uhol) ale to na rovinke velmi ee :)
06.08.2008 - 18:12:08
00
nuz mna skakanie ci jazda na zadnom nikdy nezaujimala. som cisto cesťák a občas XC. ak sa usporiadatel nejakeho XC maratonu nepomyli s kategoriou trate na XC s nejakym trialom endurom ci co su to za (pre mna nezmyselne) kategorie - prepacte fajnsmekri, mna zaujima len jazda na zaklade kondicky a nie narocnej techniky, tak take finty ani netreba. a na preskocenie dakej malej prekazky su naslapne pedale super. zdvihnem bicykel kedy treba. :P :wink:
07.08.2008 - 11:11:36
00
je rozdiel ci skaces alebo potianes za nohy a ruky. v tom prvom pripade sa da vyskocit ovela vyssie.

tak na mojom HT o moc vysie skakat nepotrebujem :)
07.08.2008 - 11:36:54
00
ja na mojom Oro Pure mam vobec problem dat bike na zadne, nieto este trenovat bunny :oops: . ale z SPD ide celkzy bike potiahnut v pohode do 30cm...
07.08.2008 - 12:06:32
00
neviem ci to tu niekto niekedy skusal ale najvysie sa da z SPD podla mna vyskocit stylom "bunny hop" ze najskor predne a potom zadne. teda aspon ja tak vyskocim najvysie.
07.08.2008 - 14:41:09
00
keyboard_arrow_up