Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Suntour moze pomoct ako vymena za pevnu vidlu ale nie ako trvale riesenie...Su to zbytocne vyhodene prachy pretoze kto nejazdi do obchodu a naspat tak si aj tak kupi nieco ine pretoze ta suntoura proste nieje odpruzena vidla ale pohyblivy a tazky drziak predneho kolesa...
Zobraziť komentár 22.06.2005 - 14:41:02
00
no ja ju akurat mam som si kupil GT avalanche 1.0 a tam je jedine neviem ci je to akurat zly typ alebo to tak ma byt ked razantnejsie zdvihnem predne koleso vidla vida nprijemny zvuk takzvany buch kov o kov:)inac prve dojmy na zaciatky staci casom kupit novu:)
Zobraziť komentár 22.06.2005 - 17:20:33
00
jaj suntour ma kamos a jazdi fakt husto a ma to DURO D a skace tak metrove lavky a ked to pred kazdym skokom nenaoleluje tak si zloni zapestie.ale jedine co je nej dobre je ze vyzera pekne ale inak tie nohy vam vydrzia cierne asi tri dni on ich ma uz stieborne je to total srot marzocchi forever
Zobraziť komentár 22.06.2005 - 18:31:58
00
jeepers napísal/a:
-------------------------------------------------------
> no ja ju akurat mam som si kupil GT avalanche 1.0
> a tam je jedine neviem ci je to akurat zly typ
> alebo to tak ma byt ked razantnejsie zdvihnem
> predne koleso vidla vida nprijemny zvuk takzvany
> buch kov o kovinac prve dojmy na zaciatky staci
> casom kupit novu

Zeby kopala? :) Ako som si mohol len dovolit ***** na suntour.... ja hlupak...taka skvela vidla...
Zobraziť komentár 22.06.2005 - 20:14:53
00
vsetko co pisete je pekne a asi aj pravda, ale preco ju nehodnotite sposobom ze ju porovnate s rovnakou vydlou od konkurencie???!!! ako mozete na nu nadavat ze nema hento toto a co ja viem co este..jasne ze nema, je to lacny smejd...ide o to ci je za tu cenu lepsia ako ine v tej istej cene...ja ju mam na biku priamo z obchodu, mam ju mesiac, mam na nej asi 400km prevazne po horach, nohy su stale cierne a pruzi a zehli a nekope...jasne ze ked budu prachy pojde prec, ale zatial som spokojny...a basta :)
Zobraziť komentár 22.06.2005 - 22:09:48
00
lebo ani su frajeri a kazdy setri na macochu.
Zobraziť komentár 22.06.2005 - 23:29:04
00
zehli?suntour?prosim ta daj to do liehu a do muzea lebo ak duro zehli tak ja som socha slobody.ale no co aj take tu treba pocut inak ved v pohode sporovnanim s inou vidlou v tej cene je dobra lebo ziadna ina vidla v tej cene asi ani neni okrem RST Omega a to je zas presne opacny pripad.no tak su na tom rovnako jedna kope druha sa nevraca a tak.chlapy ja som nepovedal ze su to prepadaky a ze ich nemate kupovat ale ze ale chcel som povedat ze ak mate moznost kupit lepsiu vidlu tak tak spravte a na toto kaslite.Oni tie vidlice pre nieco drahsie budu a nie kvoli znacke.
Zobraziť komentár 23.06.2005 - 07:59:32
00
bobo napísal/a:
-------------------------------------------------------
> vsetko co pisete je pekne a asi aj pravda, ale
> preco ju nehodnotite sposobom ze ju porovnate s
> rovnakou vydlou od konkurencie???!!! ako mozete na
> nu nadavat ze nema hento toto a co ja viem co
> este..jasne ze nema, je to lacny smejd...ide o to
> ci je za tu cenu lepsia ako ine v tej istej
> cene...ja ju mam na biku priamo z obchodu, mam ju
> mesiac, mam na nej asi 400km prevazne po horach,
> nohy su stale cierne a pruzi a zehli a
> nekope...jasne ze ked budu prachy pojde prec, ale
> zatial som spokojny...a basta

By ma zaujimalo ze kolko % zo zdvihu ti chodi... a to aby santurka zehlila to som este nevidel (jedine upravena)...

to ra: ano seci co si xcu kupit alebo maju marzocchu (alebo inu funkcnu vidlu) ktora je drahsia o 4litre od tvojej uzasnej santourky su obycajny snoby co sa vozia na bavoroch a bajkoch za 100tis a uz nemaju de love davat len ty chudacik co nevie pohnut ritou aby si zarobil tie 4 litre naviac kupil a testol ako chodia kvalitne vidly a drzal uz konecne usta a nemusel ***** do kazdeho co skritizuje (pravom) santurku...
Zobraziť komentár 23.06.2005 - 08:03:49
00
to ohno a lolkos: pozri nebudem vam brat vas nazor, mal som v rukach aj drahsie vydly co maju kamosi na biku a nezaostava tak moc na to ze stoji nejake 4litre, neviem co si kto predstavuje pod pojmom zehlit, zase nejaku fakt riadnu vydlu som pod zadkom este nemal, ale celkom podrobne som skumal jej chod a robi co moze, kolko % zo zdvihu ti nepoviem presne, lebo pisu ze ma zdvih 100 ale nohy maju viac, zatial som ju viac ako 4cm od vrchu nedal, takze ak maju nohy 120-130, tak je to aspon tych 80-90%, ked to uz chces vediet, je fakt vcelku makka, vracia dobre a nekope....este som ju nemazal....uvidim co bude casom ale zatial som s nou fakt spokojny, podla mna je to skvela volba ak niekto nema moc prachov navyse a chce vyhodit z biku rstcku co tam bola z vyroby...
Zobraziť komentár 23.06.2005 - 10:11:17
00
no nohy zvyknu byt tak 1-1.5cm dlhsie... Este jedna dost podstatna otazocka ze kolko vazis?:)
Zobraziť komentár 23.06.2005 - 14:06:38
00
vazim vcelku normalnych 76kg :)
Zobraziť komentár 23.06.2005 - 18:55:29
00
urcite tym zatkom hybem viac nez ty,peniaze davam aj do inych veci,a nie len do biku.uz od januaratu tu kecas ako sporis na vidlu,ja uz som te peniaze 3krat zarobil a minul.ked nevies mat obiektyvny nazor na vidlu v tej cenovej kategori co tu rozoberame tak chod na marzocchi forum,by ma zaujmalo kolko mas odjazdene,ak tak ako odkecane tak si dobry,alebo mas este to svoje delo v servise,co si si nevedel defekt opravit.
Zobraziť komentár 23.06.2005 - 19:16:11
00
nebudem sa tu s tebou hadat kto do coho a kolko penazi dava len som povedal ze priplatit si 4tis za kvazi 100% funkcnost pohodlnost a kvalitu nieje tak vela... Pytal si sa co si myslime o tej vidle tak som ti to aj povedal a ked sa ti nepacia moje nazory (mne sa nepacia tvoje) tak sa s tym zmier... a zbytocne tu nezosmiesnuj s tym ze som 14rocne decko a ze si defekt neviem opravit apod. bo si trapny diera v riti... ked nemam nitovacku na retaz tak si to asi tazko znitujem sam... Komponenty toho mojho "dela" som uz pisal v jednom prispevku a ak si aj napriek tomu myslis ze to je delo tak ani nexcem vediet na com jazdis ty... Kolko mam odjazdene ta trapit nemusi ale neboj sa mozno by si ma hore kopcom aj vytrel ale ja mam proste radsej jazdu z kopca dole a tam ***** vies ci mas vpredu suntour alebo nieco co funguje...

BTW...fakt sa nauc ten pravopis lebo pri slove "obiektyvny" som skoro spadol od smiechu zo stolicky...
Zobraziť komentár 23.06.2005 - 20:24:47
00
to vazne len 14 rocny frkan moze zahlasit ze som trapny ako diera v riti.
No a mat tyky dlhy cas bike v servise skrz retaz,no faaajn.
No a ked sa ti 4 tisic zda tak malo,tak si ich vypitaj od rodicov.
A prave ze ta xcp75 nedokaze zehlit male nerovnosti,ale na zjazd je dobra bo je tvrda a pri vecsich narozoch to s tlmi.

Moj pravopis ta fakt nemusi srat,lebo toto forum neni o gramatike.
Zobraziť komentár 24.06.2005 - 09:27:52
00
v servise bol 1den:) ale dokopy reklamacia objednanie vyzdvihnutie novych komponentov trvalo trosku dlhsie najme ked si objednas v pondelok volas tam vo stvrtok ze este neprislo a oni ti povedia ze taku objednavku ani nemaju zadanu....
A ako nad tym ze je xcp75 dobra na zjazd sa musim len :) :) :)... Sak zapestia ti povedia na konci kopca ci hej abo ne...

BTW vypitat sa pise s y........ ( kua 14 rocne decko a take mudre...)
Zobraziť komentár 24.06.2005 - 12:44:08
00
keyboard_arrow_up