Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kúpil som prednedávnom tretry Shimano a v bazári som si našiel nášlapné pedále LOOK ale ma napadlo či budú kompatibilné, resp ci mi sadnú LOOK kufre do Shimano trerier resp Shimano kufre do LOOK pedálov?
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 13:37:10
00
pozri podrážku na tretre, ak tam máš tri dierky so závitom tvoriace trojuholník tak tam tie LOOK kufre dáš - LOOK kufre pasujú len do LOOK pedálov samozrejme 8)
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 13:45:17
00
pokial to nie su horske pedale look quartz

www.marchasmiticas.com

na te ide samozrejme kufor s dvoma dierkami ;-)
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 14:12:50
00
Kufre sa zvyčajne dodávajú k pedálom, ale keďže sa opotrebovávajú najrýchlejšie, dajú sa dokúpiť ako spotrebný materiál. Tretry zvyčajne, ale nie vždy, majú diery na niekoľko systémov.

Najprv si polož otázku - sú tretry aj pedále cestné alebo obidvoje MTB? Ak áno, kufre by mali vyriešiť kompatibilitu. Ak sú tretry a pedále rozdielne (t. j. jedny na cestu, druhé na MTB) tak s kompatilibitou budú určite väčšie problémy, pravdepodobnejšia je nekompatibilita, ktorú nevyriešia ani kufre.

Moja skúsenosť - moje cestné tretry Shimano nemajú problém s cestnými pedálmi Look, pri výmene kufrov by pasovali aj do MTB pedálov Shimano.
Moje MTB tretry Shimano (lacné, turistické) nemajú problém s MTB pedálmi Shimano, cestné kufre Look by však nešli namontovať.
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 21:16:02
00
Diky chalani uz som pochopil mam cestne tretry (so srobmi do trojuholnika :D ) Shimano a pedále asi LOOK ale tie kufre mi tam pasuju takze pohodicka.
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 14:05:26
00
keyboard_arrow_up