V sevisoch su potvori to je taka robota ze ked sa tej vidli ani nedotkne len ju pretre mastnou handrou moze ti povedat ze je to spravené zaplatis 400 a este sa s tebou aj rozluci s usmevom.
Co sa tyka oleja je dolezite aby si vedela jeho viskozitu ak sa rozhodnes to robit sama co ti vrelo odporucam ak si na to netrufas tak ktomu posli tata brata alebo kohokolvek kto je aspon trochu technicky nadany, jedine co je problem ze nevies co to je za vidlu.
Ja mam manitou black comp 2002 a okrem tlmiaceho
olej ktoreho tam ide asi niecko okolo 150 ml je tam treba este aj vazelinku a aby toho nebolo malo ked na to nemas original dekalamitku tak to nespravis
(vazelina ma stala 300 ta dekalamitka 900) ci ju treba premazat tou
vazelinou to zisti ak mas na vonkajsich nohach zo zadu take male neveim co su to take kruzko-gulicky ozancuje sa to sa mi vidi microlube.
Neviem ci som ti nieco poradil ja by som tu svoju do sesvisu nedal, lebo tu moju je jednoduche rozobrat aj zlozit a viem co som s nou robil videl som v akom stave bol tlmiaci olej aj vazelinka. Takze tak, servisom moc neverim su to hajzli co len pytaju prachy a myslia si o sebe neviem co su oni za králov, pravdaze urcite nie vsetcia ja len ze niekoho normalneho nepoznam zatim:).
cena toho oleja je okolo 200 sk za liter, pokial nechces originál bicyklovy co neodporucam, kup tlmicovi v pozadovanej viskozite (tych 200 ma stala valvoline sae 5w, aby si niekto nemyslel ze by som tam nalial niaky olivovy)