pozná niekto tohto chalana s 10tkou? na štarte sme sa bavili o tom, že má dámskeho Sparka snáď v XL-kovej veľkosti a na nešťastie hneď v prvom stúpaní v lese urval šalter...vo výsledkoch ani v štartovke nie je..


sranda, to musel byť rýchlo servis...Tomáš Jemelka na Harde po pár metroch terénu urval šalter (skôr asi pätku), nastúpil potom v novom tričku na štart Baby a s prehľadom vyhral :-D

Prílohy:

P9059476.JPG
P9059476.JPG 172.66 KiB thumb_up0thumb_down

07.09.2009 - 14:37:50
00
Hehe, ked som daval Klasika skusobne podla GPS tak som si hovoril aky pohodovy zaver na Kamenne vrata, potom sme boli este Basica odkusat v utorok a uz tam boli znacky, ale ake bolo moje prekvapenie ked tam bol ten tlaciaci kopec, ktory vobec nesiel podla zaznamu GPS. Este som na Quaska krical ze vrat sa tadial trasa urcite nejde...


Jak tlačiaci ?! :devil: Dobrí bol :y: Kua to len ja sa možem stratiť na vyznačenej trati :rofl:
Oné aj ten záver Luka - N.Dca išiel inakadé ako sme šli v útorok :fubar:
07.09.2009 - 14:49:43
00
Ja som si dal tento rok s dcerou len Baby trat, ale mal som dost. Tlacit v blate 2 biky do tych strmakov mi dalo zabrat viac ako samotna jazda. A to sme casto tlacili aj dolekopcom. :tmi: Hlavne, ze sa mladej pacilo a dosli sme do ciela bez urazu. Snad to pre nu nebol prvy aj posledny maraton. Ved ani nebola uplne posledna. :clap:

Katko, tie brzdy ti bolo pocut naozaj v poriadnom predstihu. ;)


z vlastnej skusenosti: no myslim si ze to nebolo az take zle,asi 5-6 nevyslapatelnych lokalit kde bolo treba tlacit 2 biky par metrov, isiel som to so synom a zena to isla s dcerou.zena to riesila tak ze najprv vytlacila jeden bike a potom sa vratila pre druhy, a bola z toho svalovica stehien a ruk ako povedala moja zena po pretekoch. ja som uz na to zvyknuty, ze obcas tlacim synovi bike kde to nejde vyslapat - naposledy Velka Fatra - vystup na hreben z Vysnej Revucej po zltej, potom Ploska,Ostredok, Krizna, tam boli tiez useky kde som napoly tlacil a napoly nosil dva biky naraz a tam som fakt mal dost. tu na maratone to bolo v pohode az na to, ze sa to obcas smykalo ale obe deti boli stastne a o to nam rodicom na baby trati islo.dufame ze na buduci rok to tiez vyjde a ze bude suchsia trat.


Naposledy upravil abbe dňa 07.09.2009 - 17:03:09, celkovo upravené 1 krát.

07.09.2009 - 15:28:22
00
MRK napisal: Krásny maratón,kde si veľa ľudí siahlo na dno svojich síl, dokázalo sa povzniesť nad jednoduché "nechce sa mi" a so zaťatými zubami to dokázalo dokončiť. Môj obdiv patrí všetkým zúčastneným, i tým čo to kôli technickým problémom museli vzdať a mali chuť ísť, tým čo sa dočkali prejazdom pod nápisom "cieľ". Pretek to bol ťažký ale stál za to. A ten kdo ho zvládol či na 30tom alebo 150tom mieste môže byť na seba hrdý. Osobne ma teší, že ľudia sú ochotní do toho ísť, a tí čo ani nevedeli do čoho idú /dosť sa ich nájde/ to prejsť. Je to o ľudoch a ich vnútornej sile...ale..je to aj o strane organizátora..prikláňam sa k myšlienke vyhlásiť príchod pretekára do cieľa, je to detail, ale to, ako to vplýva na totálne zničeného človeka je neopísateľné.

presne tieto pocity som mal minuly rok na harde,ked som bez patricnej pripravy /najazdenych "az" 500km/ isiel znicit seba sameho - alebo inymi slovami, vyskusat, ci to po rokoch opat dokazem prejst ako "mladsi" veteran /41r/.perfektne vystihnute pocity mnohych ludi.tento rok to bolo urcite ovela tazsie,takze klobuk dolu pred kazdym,kto to zvladol az do ciela.
07.09.2009 - 16:57:18
00
abbe: a ako si dopadol, prva desiatka?
07.09.2009 - 18:40:51
00
Abbe: Moj prispevok neber ako staznost na maraton. Uzili sme si to a ja som rad, ze napriek tomu, ze to bolo len par km som sa aj zapotil. :D Ved o tom to vsetko predsa je: dat telu vediet, ze zijeme.
07.09.2009 - 20:42:38
00
abbe: a ako si dopadol, prva desiatka?

o mna tam vobec - na baby trati neslo -ja chodim hard / ale zatial som bol hard len 2x, minuly rok a pred asi 9 rokmi,lebo som vzdy mal pracovne povinnosti/, ale islo mi o mojho 9rocneho syna,ktory bol 6.v celkovom poradi bez rozdielu veku.pre syna je basic este dlhy a tazky tento rok,ale na buduci rok asi pojde uz basic.dcera zostane so zenou v baby.
07.09.2009 - 21:29:49
00
Abbe: Moj prispevok neber ako staznost na maraton. Uzili sme si to a ja som rad, ze napriek tomu, ze to bolo len par km som sa aj zapotil. :D Ved o tom to vsetko predsa je: dat telu vediet, ze zijeme.


ja som ten prispevok nebral ako staznost,kazdy predsa ma pravo prezentovat slobodne svoj pohlad na vec.vzdy to respektujem.nikdy by ma to nenapadlo to chapat ako staznost.v istom zmysle je mi luto ze som nemohol ist hard ale moje deti su na prvom mieste,tak som siel so synom baby.ale na harde by som sa vyjasil=dosiel by som pravdepodobne po casovom limite,zniceny ale osobne spokojny.ale teraz som okrem spokojnosti aj hrdy na svojho syna a dceru ze dosli do ciela zdravi a spokojni.a za toto sm vdacny aj organizatorom.
07.09.2009 - 21:37:43
00
sranda, to musel byť rýchlo servis...Tomáš Jemelka na Harde po pár metroch terénu urval šalter (skôr asi pätku), nastúpil potom v novom tričku na štart Baby a s prehľadom vyhral :-D


len taka humorna poznamka:to musi byt "velke zadostucinenie" vyhrat baby trat,pre bikera ked normalne startuje na harde a len okolnosti ho donutia startovat v slabsej kategorii. :D , teraz seriozne je to neprijemna smola,pamatam si ked asi pred 9rokmi som si na harde po pade poskodil retaz,torzne skrutenie asi 5tich clankov,nedalo sa tahat,prisiel som na to az po podrobnej prehliadke retaze - chybu som objavil az po 20 minutach skumania preco to nefunguje,lebo to nebolo moc vidiet.vyhodil som tie poskodene clanky,a kedze som vtedy prvy raz spajal retaz a bol som patricne nesikovny a neskuseny tak mi to trvalo.nakoniec jeden okloiduci biker mi dal rychlospojku a podarilo sa nam to spojit,lebo retaz bola velmi kratka,ale ako tak ten prehadzovac fungoval.stratil som skoro 1hodinu.povyberal som kamienky z koze na nohe a lakti a siel som dalej,aj napriek bolestiam.a nakoniec som dosiel aj do ciela.inak: myslim ze Tomas vobec nebol nadseny z toho vitazstva v baby.
07.09.2009 - 22:12:03
00
o mna tam vobec - na baby trati neslo

Ja viem, stretli sme sa na tej Kriznej a maleho som videl v akcii. Preto ma zaujimalo ako ste dopadli. :) Buduci rok sa mozno ukazem aj v Dubnici.
07.09.2009 - 22:14:01
00
Ja viem, stretli sme sa na tej Kriznej a maleho som videl v akcii. Preto ma zaujimalo ako ste dopadli. :) Buduci rok sa mozno ukazem aj v Dubnici.


ty si ten biker ktoreho sme zviezli do BB?inak som tam v tej osade Rybie stratil magnet z kluky na snimanie kadecie.po dojazde som ho mal este na kluke ale doma uz nie.ale bolo tam super.maj sa krasne.
07.09.2009 - 22:28:26
00
Mne sa maraton, cela atmosfera a vsetko okolo toho pacilo. Azda len z jednou vynimkou a to tych nizkych konarov tesne pred tou lukou nad Novou Dubnicov. Vacsina ludi nadava na blato ale ja by som to tak tragicky nebral. Dobre sa da zajazdit aj zabavit aj v takomto terene mne osobne sa islo lepsie ako minuli tok ked bolo sucho a velmi teplo. A dokonca som si polepsil voci minulemu roku o 10 pozici. Myslim si ze vala zalezi ake ma clovek shopnosti a nie len na suchom terene. Treba to vediet aj na hnusnom klzkom a mokrom teren. Ked som bol pred dvomi rokmi v Sulove tak nebolo ani zdaleka tak mokro ako na dubnicaku a ludia padali ako hrusky, nechapem preco???
08.09.2009 - 00:46:20
00
Mne sa maraton, cela atmosfera a vsetko okolo toho pacilo. Azda len z jednou vynimkou a to tych nizkych konarov tesne pred tou lukou nad Novou Dubnicov. ....

Presne. Tie konare boli asi najhorsia vec na celej trati. Cely som bol natlaceny na riaditkach,ze som ani pozerat dopredu nemohol a aj tak som dostal pekne supy a dobre ze ma to nezhodilo z tatosa. Tak som si zanadaval....
08.09.2009 - 01:44:06
00
Upol som fotky na sendspace - kvalita je super ked prižmúrite jedno oko nájdete sa na nich úplne že všetci aj tí čo ste tam vôbec neboli :-D
Serioznejšie info 49 fotiek klasikov- DH v kvalite ako popisujem vyššie fotene krabičkou od mydla ... 12.75mb ,800x600 , lokalita z Kamenné vráta . Fotky ako cvak a na displeji nikdo som vyhodil 8)
http://www.sendspace.com/file/k88q32


ja musim zmurit asi ako kyklop! :devil: ..keby si tam tolko nehucal a spravil mi foto bolo by lepsie...za mokra sa mi to lahsie zjazdovalo ako ked sa prasi! 8)
08.09.2009 - 22:24:09
00
Imromanov report s rootovymi fotkami: http://www.mtbiker.sk/clanky/reporty/1228/dubnicky-maraton-alebo-niekedy-ani-8-hodin-nestaci....html

09.09.2009 - 01:42:50
00
keyboard_arrow_up