Lokalizácia
Formulár sa odosiela
... :?: zvýhodnené štartovné je možné zaplatiť do 28.5. 2009 ...alebo len do 20.5. 2009, ako je to tu v propozíciach http://www.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1176 :?: ...dík za info

Predlženie termínu poukázania štartovného bolo do 28.5.2009!!!!!!!!! Peniaze musia byť 28.5. už pripísané na účte!!!!!
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 11:13:28
00
ani kolega sa nevie prihlásiť, je už registrovaný....hlási to nejaké problémy s certifikátom..

Problémy s certifikátom - myslim si, ze za 5 rokov fungovania online systemu uz by ste mali o tomto probleme vediet a nie je to ziadna novinka. A tiez ak ste novy ucastnici staci si precitat podrobne vysvetlenie na http://www.cyklo.sao-tatry.sk v sekcii Viac info. My nie sme banka aby sme si mohli dovolit platit sukromny SSL Certifikat a potrebne sluzby ale snazime sa o zabezpecenu - sifrovanu komunikaciu a vasu ochranu osobnych dat. Ak nechcete zabezpecene pripojenie odstrante pismeno "s" z linky https ale potom sa nestazujte ze sa vam dostal niekto k odoslanym sukromnym udajom.

Bolo to predlzene do 28.5. Aj mne na prihlaske ukazalo bezmasite jedlo, aj ked som si dal gulas, ale dufam, ze s tym problem nebude.

Testovali sme to a jediny problem je v tlacovom vystupe programu. Je to opravene. Vsetky udaje v online prihlaske su zadane korektne aj korektne sa zobrazuje jedlo v prehladoch a tam je to podstatne. Vo vytlacenej prihlaske to nebude nikto kontrolovat ani zratavat pocet jedal.

kto pre boha programoval tie prihlasky na maraton? klobaska vam pripada ako bezmasite jedlo?

ty si nejaky velmi sikovny co tak pozriet si chyby napriklad v OS win.. a pod.... staci upozornit ze vo vytlacenej prihlaske je chyba ci nie?
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 19:17:25
00
prihlaseny zaplateny :) teda este spracuvava prikaz banka.. :P
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 19:56:42
00
Pozeral som zoznam prihlásených a napočítal som už 6 TIRákov. Nakoniec tam bude celkom slušná konkurencia :mrgreen:
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 21:02:27
00
dnes prihlaseny...

este zaplatit treba a uvidime sa na fatranskom. tesim sa vsetky zname tvare :wink:
Zobraziť komentár 19.05.2009 - 21:12:55
00
dnes prihlaseny...

este zaplatit treba a uvidime sa na fatranskom. tesim sa vsetky zname tvare :wink:

Pamätáš na týchto parťákov z tréningu na Fatranský MTB maratón ?

Budeš sedlať červeného SCOTTa ?

Prílohy:

Karol, Mireček, pražská Lulu a Robo.jpg
Karol, Mireček, pražská Lulu a Robo.jpg 53.96 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.05.2009 - 15:01:44
00
Pamätáš na týchto parťákov z tréningu na Fatranský MTB maratón ?

Budeš sedlať červeného SCOTTa ?

jj, pamatam sa jarko, ved kto by nepamatal na super trening. a co sa tyka cerveneho scottika, samozrejme ze ho aj tento rok na fatranskom osedlam :wink:
Zobraziť komentár 20.05.2009 - 17:56:08
00
Bruno aký novinár... :lol:

http://www.zilinskyvecernik.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=13588&Itemid=57
Zobraziť komentár 21.05.2009 - 11:38:46
00

No skrýva v sebe nepoznané...Je to šikula!!! 8) 8) 8)
Zobraziť komentár 21.05.2009 - 13:44:01
00
to katko: clovece, tebe neunikne nic...
Zobraziť komentár 21.05.2009 - 14:22:53
00
Noo nazdar! Neplánuje niekto opäť tréning trasy maratónu v nedeľu prípadne v sobotu? :wink: Ak nie neva, lebo mám plán ísť Fačkovské sedlo či Makov na cestnom, zmerať si kopce, či sa to zlepšuje či nie. Ale kľudne opäť poderiem celoročný horský.
Zobraziť komentár 21.05.2009 - 16:56:35
00
Lordík, dnes som vytiahol žiletku a skúsil Fačkovské sedlo... Ja mám pocit že sa to vôbec nezlepšuje, takže na sobotu plánujeme opäť prejazd Fatry (medzi 8.30-9.00 odchod z MT), tentoraz lenivšie tempo. Skôr ma štve že hlásia nedobré počasie a v tom prípade sa prejazd nebude konať.
Zobraziť komentár 21.05.2009 - 22:09:00
00
kiri, lenivejšie tempo? :( Nechcem machruvať, ale minule sme mohli ísť trošku intenzívnejšie. Ale úplne by mi stačilo, keby sme vôbec nestáli. Samozrejme pri takomto spoločnom výjazde sa prispôsobím, ale zastávky nemám rád. Strašne to predlžuje výjazd a vyvádza ma to z rytmu a dostávam hlad, hoci na kilometráž mám vody a jedla dosť. :|
Zobraziť komentár 22.05.2009 - 15:45:41
00
kiri, lenivejšie tempo? :( Nechcem machruvať, ale minule sme mohli ísť trošku intenzívnejšie. Ale úplne by mi stačilo, keby sme vôbec nestáli. Samozrejme pri takomto spoločnom výjazde sa prispôsobím, ale zastávky nemám rád. Strašne to predlžuje výjazd a vyvádza ma to z rytmu a dostávam hlad, hoci na kilometráž mám vody a jedla dosť. :|

no asi ta lordik sklamem, ale ideme skor preskumat trasu (aspon ja a zopar dalsich) a dobre si ju pokukat, aby sme vedeli kde si to pustime a kde zase budeme musiet rozlozit sily, proste omakat si trasu...
Zobraziť komentár 22.05.2009 - 16:48:40
00
Bruno aký novinár... :lol:

Neprekvapuje ma chlapec Stic, perfektný príspevok mal aj minulý rok po návrate z Elby, kde bol spoločne Cyklopozitiv klub na dovolenke. Nájdete ho na stránke www.wdr.sk v archíve článkov.
Zobraziť komentár 22.05.2009 - 19:50:59
00
keyboard_arrow_up