Specialized Svätojurský MTB maratón

12.04.2014
1. kolo - XCM Tour
1. kolo - Slovenský pohár XCM
1. kolo - Župný pohár
MTB maratón
Svätý Jur (Slovensko)

Propozície, Súťaž, Pozvánka, Foto, Výsledky, Reportáže
Zúčastnených bikerov (72)
andrej25andyapobasebastylicabimjeambrunicekBthBikeessdakeyrasdeododomat1DomestikDURI76EnemyenniofabkofilippGaliPetGeorge17Gersonjanovargajarko22jaro180johnnySVKJožoŠJuraj-MTbikerKaskajaKolivongstonLeroyLubo_mamo_carbonLukas_h22MageZMajajanicovaMareKMMmarillomatttassMemphis333michelinomiloš.h636milsuminco87Mino888Miso87mortalbadmravacnerioliver99paligatorPato95peter1976peterbacilpeterppPogypukalovicPupokradekbohuslavRobo87saki66Sakvissimkomasimon97siso33SNBzuzisolvostephmaticstinkSuetimotejtinoLMtorres80unigenavlsuwill
ja som sa na bagety nestazoval ;) len ma to prekvapilo ;) a kto ma problem mal to zrobit ako my: sli sme na obed do restauracie. aj tak nie je moc rozumne jest hodinu po preteku. max nejake napoje a tycinky
15.04.2014 - 19:48:55
00
Už tu nebudem vypisovat čo som dostal alebo nedostal.Trošku ma aj mrzý čo som tu s tou bagetou rozbehol ale aspom som sa dozvedel ako to bolo.Ja som totižto ako masožrut dostal tu "syrovu" a dodnes som na nu nezabudol :inlove: a keby som žiadnu nedostal,tak by mi ani nechýbala.Dury to vysvetlil a to mi stačí a chapem to.Nabudúce sa napakujem na občerstvovačke a zchnapem to v cieli hehe.Ešte raz zdoraznujem že akcia prebehla tip top a kludne by som organizátorom potriasol rukou na znak vdaky.Pridem aj na buduci rok.Ked som prichadzal rano okolo 9,15 na štart,išiel som po hradzi a to poleno tam nebolo takže si to tam musel nejaky dobrak zabudnut.Ale s tym už nič neurobime,Inač,je take jedno pravidlo.Ked idu cyklisti za sebou a pridu k prekažke,tak ten prvý ukáže pravou alebo lavou rukou,podla toho na ktorej strane sa prekážka nachádza tomu dalšiemu a ten další dalšímu a tak dalej. :) Ešte raz.Vdaka ludom ktory pripravovali Svatojursky maraton som prežil kráásnu sobotu.Od detského preteku až po tu milovanu bagetku.
Do zbajkovania priatelia. :handshake:
15.04.2014 - 21:03:37
03
Ledavi...ty zakaznik....predstav si , ze by ziadny svatojursky maraton nikto nikdy neorganizoval......to by sa ti pacilo??.....Kto ti brani si zobrat na maraton cely doprovod ludi s polnou kuchynkou a navarit si tam co len chces??.. Ja som si isiel zapretekat, nie najest.

Ano zalezi na uhle pohladu. A nemaj infantilne poznamky k pojmu zakaznik. Som zvedavy,co by sa dialo keby na Šele,Salzke dali zavodnikom bagetu s troma platkami salamy. Presne pretoto som prestal chodit na niektore maratony. Za svoje peniaze si vyberam. Ak to tebe nevadi,tvoja vec. A keby nik neorganizoval urcite by som si zobral bike ,camelbak ,siel by som pojazdit do lesa a potom dobre najest. Alebo k susedom do Rakuska v Neusiedleri je tam super pizzeria da capo.
15.04.2014 - 21:45:16
00
Nikto ti nevravi ze si mas zapchat hubu.....od organizatora tu bolo napisane ze neplnuju menit bagety za ine jedlo....
uvedom si ze aj s detmi je to okolo 1000 ludi.....neda sa vyhoviet vsetkym.....vzdy niekto nebude spokojny....
na slovensku je viac pretekov kde dostnes ako jedlo bagetu....popripade nic...a startovne je popritom rovnake :)

spytam sa ta jednu vec bol si na jurskom maratone dva roky spat ked bol gulas a cestoviny?? Alebo len dookola pises ze chces ine jedlo bez toho aby si vedel ake ma nasledky zabezpecenie takehoto jedla?? Rad na jedlo bol vazne dost dlhy..a poviem ti radsej si po prichode do ciela zoberiem okamzite bagetu a vyvalim sa na travu...ako unaveny cakat 15-20minut na jedlo...

za tvoje startovne sa zabezpecuje trat....zabezpecuje stadion..aby sme ho mohli vyuzivat....zabezpecuje miesto na parkovanie....a mnoho dalsich veci.....

ides na preteky....a nie do restauracie na obed...


ak by bol gulas....ty by si bol spokojny a zas niekto iny nie lebo bud neje maso alebo mu nechuti gulas....ak by boli aj cesroviny aj tak by sa nasiel niekto kto nechce ani cestoviny ani gulas..


Myslis to blato v tom kelimku? Existuju cateringove firmy za fajn peniaze. "ides na preteky.... Ty si kompletny??Alebo len drzy? Cize mam zaplatit a ,ak sa mi nepaci jedlo mam byt ticho?Nebol som sam . Ticho nebudem,tu bagetu som slahol do kosa. Na tom to celom paradoxne nie su dolezite tie bagety,ale pristup.
Ale aby som nebol iba zly,znacenie bolo špičkove aj organizacia.
15.04.2014 - 22:03:55
00
Ledavi:
"Som zvedavy,co by sa dialo keby na Šele,Salzke dali zavodnikom bagetu s troma platkami salamy."

no, tak ja teda neviem....
na Šele sa podava nejake specialne menu? Tie rady na jedlo som riesila neskorsim prichodom, potom ale je zuzeny vyber.
Komplikovanejsie obcerstvenie v cieli ako na Salzke som este nezazila (este ze tam mali po dojazde poslednu obcerstvovacku so vselicim)
No a na Sella Ronda Heroe som prisla o 5 minut neskor ako oficialna doba podavania obcerstvenia - a nedostala som nic. Ak som nechcela umriet od hladu, som si musela nieco kupit.

Dakujem organizatorom, vsetko zvaldnute na jednotku :) Najviac prekvapila travicka, a pocasie vybavili na jednotku :)

O rok zase :)
15.04.2014 - 22:20:44
01
ta bageta do ruky hned po prijazde do ciela je asi najlepsie riesenie, len dobuducna by bolo dobre poriesit to rozdelenie pre masozravcov a bylinozravcov, lebo som mal pocit, ze jem velky suchy rozok.
15.04.2014 - 22:41:39
00
bageta je fajn, ale aj tak ma tam nik nedostane kym sa nebudu podavat hovadzie stejky a zakusok, sak za tie penaze si zasluzim nie? :) v podstate ani pretek minetreba len sa dojdem najest :)
15.04.2014 - 22:52:28
03
Ledavi: este raz a posledny krat sa ti to pokusim vysvetlit...,
najdi mi cateringovu firmu ktora ti spravi nejake normalne jedlo za cenu bagety.,,,,vazne mas ten pocit ze by si dokazal vybavit catering za cenu bagiet?

a druha vec....ked porovnavas salzku s nasim maratonom.....porovnaj aj rozdiel v startovnom....na salzke je startovne dvojnasobne.....a hlavne je to maraton v inej krajine kde su uplne ine podmienky...
15.04.2014 - 22:57:59
00
bageta je fajn, ale aj tak ma tam nik nedostane kym sa nebudu podavat hovadzie stejky a zakusok, sak za tie penaze si zasluzim nie? :) v podstate ani pretek minetreba len sa dojdem najest :)


A zakusok prosim bez lepku, soje a mlieka. :)

Este jednu vec som si spomenul - ked som cakal v realtivnom chlade na starte, celkom som sa mal aj potrebu vystat sa, ale toitoi alebo nieco podobne som tam nikde nevidel... tak ze vsak niekde v lese...potom start posunuty o 10 minut a nakoniec som na tu potrebu aj zabudol, vypil aspon 1l vody a stal az doma. :D
15.04.2014 - 23:05:06
01
WC tam boli, aj ked trochu skryte
15.04.2014 - 23:06:28
00
Urobil som video cca 35 min. a 3,7 GB...Bol problém to nahrať a tak som to prekonvertoval do MP4. Tu je výsledok.Nahrávam to ešte na Uložto, tam by to malo byť kvalitnejšie...Mrzí ma to blato na kamerke... :@ Požičal som si 4 fotky...Dík .http://ulozto.sk/xYqkCa51/svatojursky-cyklomaraton-2014-1-cast-wmv http://ulozto.sk/xkE1K9QT/svatojursky-cyklomaraton-2014-2-cast-wmv

youtube.com/watch?v=qV3NphH4mMI&t=0



Vo wmv by to malo byť lepšie...

youtube.com/watch?v=R1sDlqGVhKs&t=0

16.04.2014 - 08:18:05
00
Ano zalezi na uhle pohladu. A nemaj infantilne poznamky k pojmu zakaznik. Som zvedavy,co by sa dialo keby na Šele,Salzke dali zavodnikom bagetu s troma platkami salamy. Presne pretoto som prestal chodit na niektore maratony. Za svoje peniaze si vyberam. Ak to tebe nevadi,tvoja vec. A keby nik neorganizoval urcite by som si zobral bike ,camelbak ,siel by som pojazdit do lesa a potom dobre najest. Alebo k susedom do Rakuska v Neusiedleri je tam super pizzeria da capo.


Vies, ja som vzdy vdacny aj za "malo", nikdy som nepotreboval nejaky luxus a toboz nie na zavode...Ale kazdy clovek je nejaky...Ty mas asi potrebu kritizovat a poukazovat na to co bolo podla teba zle. Ja to beriem tak, ze sam by som urcite lepsi zavod nezorganizoval, takze nebudem kritizovat druhych. Druhych moze clovek kritizovat iba vtedy, ak dokaze riesit veci lepsie ako oni..Vies to ty??..Kolko maratonov si zorganizoval, ak to nie je tajomstvo?...Ja ziadny...tak som radsej ticho, resp. som bez namietok. No na druhej strane som alibisticky rad, ze kritizujes (aspon ja nemusim a som za toho dobreho), lebo vdaka tvojej kritike mozno bude buduci rocnik o cosi lepsi....mozno pridaju viac papriky, menej kukurice do bagiet..alebo co. V podstate svojou kritikou robis dobre pre nas vsetkych a este ta za to sprdneme...Som zo seba smutny a idem sa hanbit do kuta...
16.04.2014 - 08:19:32
01
Konstruktivna kritika je na mieste...a posuva nas dalej ;) a ako par stran dozadu juri napisal bagety sa menit nechystame...ale mozme ich nejako vylepsit :)
16.04.2014 - 08:24:37
00
No ja som bagetu dostal az ked som odchadzal zo stadionu domov a k tomu som mal na starosti svoj bike, dve deti, ich dva biky a nasratu manzelku:-) a do toho mi fukli slecny do ruky bagetu a vodu, ze vraj "este pre tohto sympataka" - hned ten pocit zo seba bol ovela lepsi...

maraton ako vzdy velmi dobre zorganizovany, pocasie skvele, vykon poslabsi (nie chyba organizacneho vyboru)...

a manzelka je nasrata doteraz - to nema ziaden suvis s maratonom... :-)
16.04.2014 - 08:48:14
03
Miso Petrovic mozno by bolo vhodne nechat obhajobu a riesenia do buducna na organizatorovi a jeho vrcholnych predstaviteloch. Lebo zas pises aj ked nemusis. Niekde sa vyskytnes a zrazu to vyzera ze si predsedom klubu. :)
16.04.2014 - 10:17:28
04
keyboard_arrow_up