Cize ak si skuseny biker a mas cas a chces sa zabavit na biku, a na mne tak rozhodne prid!!!
Narocnost trasy: no asi tak stredna, ale neviem neviem - este som tam nebol
Dlzka trate: 44,14 km
Teren: no tak asfalt, luky, polen cesty, lesne chodniky
Odchod: Partizanske, Lidl, 09:00
Pocet ludi: kolko len chcete, zoberieme aj celu Batovku
Others: zoberte si aj nejake jedlo, hlavne teply caj a nieco na prezlecenie, ak budete spoteny, a nafuka na vasm nerucim za vase zdravie
Ide sa za pekneho pocasia: slnecno, alebo polojasno az polooblacno a sucho, teploty nehraju ziadnu hru!!!!!!!
Kontakt: [email protected]
0910/955 632
[/b]
a o tej vedla, este pouvazujem....
Ja by som tade chcel ist dole, je to fajn zjazdik, ktory preveri kondicku.
a zjazdik budem pomaly ak budu kamene a tak...
a este sobotu chystame tuto v horach nieco:
1. ked idem od brodzian po modrej, a za sedlom Plesovica je odbocka dolava na hlboke, da sa tade dostat? a je tam nejaka tabula?
2. ked idem smerom z hlbokeho na chatu ondrej, tak pred nou odbocujem doprava a idem okolo osecneho vrchu smerom do partizanskeho, kde sa v PE vynorim? na dolnom pomniku? ak hej, tak idem cez horny hore do hory a pojdem aj popod napatie, ze?
prosim pomozte, moc to tu nepoznam, nakolko chodim vacsinou po cestach dikes
2. presne ako pises ! tak si nasteluj brzdy
3. ked si pozries http://www.ck-mak.szm.sk/bikemaraton/20 ... apa_07.jpg tak zistis ze chces ist vlastne po najkratsiej 20km trati maratonu Medzihorim takze nemas ako zabludit pretoze ta trat je trvalo znacena ( na stromoch mas tri, pripadne styri velke biele bodky ktore ti ukazuju smer )
4. ak bude normalne pocasie, tak sa mozno aj pridam a pojdem sa povozit
za 1. a 2. dakujem pekna za potvrdenie
4. modlim sa za pekne pocasie, ak vo stvrtok nebude prsat, tak v piatok by nemuselo uz a potom ma uz byt peknejsie a v nedelu zase tam,...
a fakt keby bolo pekne, tak sa pridaj, velmi radi ta uvitame do cyklistickej amaterskej spolocnosti... heh...... vsak aspon tak prejst sa trocha....
a btw na ofre pises dost skusenostne a tak zaujimavo a profesionalne
takze som amater....... bicyklujem tak pre radost, ale som do tho zazraty...
ty si riadny fox mazany! si pekne dvojzmyselne postavil hlavne tu prvu otazku!
a ide aj podla toho, ci jazdis za nejaky klub alebo nie?
a btw na ofre pises dost skusenostne a tak zaujimavo a profesionalne
vidis, to si ma normalne zaskocil...som si musel pozriet "moj mily dennicek"