dnes zamutov2
Luha som nikde nevidel :


Ani si nemohol, lebo som bol prave v Gecku na Olympe :)

Prílohy:

Mitikas.JPG
Mitikas.JPG 276.28 KiB thumb_up0thumb_down

31.05.2009 - 18:40:59
00
vidis na gratulaciu uz neskoro,som ti mohol kupit poldeci :lol: kopec rokytovce-m.polana jasne ze som ho uz isiel a nie raz nic moc stupanie 7% tak akurat,zjazd lepsi aj tento kopcek ma nasvedomi EU(tak ako aj palota-radosyce).inak tipicke pre ludi v tychto dedinach chodit po strede cesty..aut maju malo sem tam nieco prejde.ludia z kostola,klasika :roll: clovek sa musi pomedzi nich predierat a este"rozmyslat dopredu"ci niektoru xxxxx nenapadne len tak z nico nic prudko zmenit smer rovno tebe pod kolesa..tak ako sa mi stalo vo varechovciach..idem dole dedinou predomnou starsi chlapik na ukrajine 8) (sice isiel po svojej strane)mozno sa vracal z krcmy :? a uz ked som bol blizko za nim a chcel som ho predbehnut tak si to stocil rovno mne pod kolesa do dvora(este stastie ze mali pootvarane brany)ine mi okrem prudkeho brzdenia ani neostavalo ako to stocit tiez do dvora(zeby na necakanu navstevu??xi,xi?).takze sme sa iba slabo tukli.ta to tak,našo ludze nesu cvicene jak tote pri hlavnych tahoch kde im kamiony v kuse po pred dom lietaju :mrgreen: este som si spomenul..som raz isiel z HE do MI a za mestom ako sa ide dole tym kopcekom smerom na brekov tak sa o mna obtrel kamion a nie hociaky,akurat isla kolona zo smeru VT a potom to stocili dole na MI na tej krizovatke pred HE tak prve tri s privesom popri mne aj ked tesne presli ok uz som myslel ze to mam za sebou ked pocujem vzadu dalsi ten ma predbiehal v zatacke a dole kopcom najhorsie bolo ze okrem privesu mal dalsi prives!taka trojicka(ktovie ci sa to vobec moze..)a ta ma uz obtrela trocha lizlo ma to a tricko spinave,hlavne ze som nespadol a sup ho do krikov :evil: nebol to cirkus mali aj sprievodne vozidlo vprdeu aj vzadu.u nas zase prsi a zlepsenie predpovede sa posuva az na stvrtok,ze vraj..Luho :wink: niekto sa má..(a ktory ze si to ty?treti z lava,ci druhy zprava?).pri troche predstavivosti mi ten šuter za vami pripomina dinosaura.ja nezamestnany takze bicyklovat mozem od rana do noci a este aj kus :roll: ..len po financnej stranke som na tom biedne :oops: podarilo sa mi nasporit na leto 40tis.sk z toho som uz 10pustil :lol: asi budem toto leto o chlebe a vode z jarku xi,xi.no nic,majte sa vsetci som sa rozpisal..sorry.
01.06.2009 - 08:56:35
00
neviem ako, ale uhadol si to rovno dva krat :)
01.06.2009 - 11:09:21
00
ahojte, bodka no netvrdim že ten poľanský vrch je extra, ale okrem toho stúpania na hranicu za Palotou je to v okolí asi druhý lepší kopec na tréning "do vrchu" :lol:. No ešte ten za Ňagovom smer Čabalovce je fajn. S tými nástrahami na cestách to je pravda, ešte že cez Medzilaborce veľa kamiónov nechodí. Počasie stále neisté :roll:, my jazdíme len po meste aby sa nepovedalo, no už by sa mohlo konečne otepliť lebo máme v pláne nejaké trasy kým som ešte doma lebo potom zase trochu škola :?

To Luho: predpokladám že Ťa spoznal podľa tých starších fotiek z 2. či 3. strany čo si pridával z Paloty a Čertižného :wink:
02.06.2009 - 12:52:11
00
ved aj ja len po meste :lol: HE dalej som si najprv netrufol,ale potom mi nedalo a potiahlo ma do VT ta trasa sa mi nejako zapacila.chcel som vybehnut pozriet to sidlisko pred kruhovym objazdom do prava hore,ale nejako mi to vyfucalo z hlavy :oops: a doslo mi to az ked som uz bol za mestom :roll: zajtra hlasia dazd aj sobotu..je to bieda keby som vedel ze dnes bude takto mohol som prijst k vam hore.krize bolia :evil: dokedy si este doma :?: neverim ze uz nebude konecne aj pekne,ta sobota..uz by nemalo prsat hlasia iba poobedne prehanky mozno to este upravia :| co sa tyka kopcov nemam ich rad,ale tolerujem ich pritomnost 8)
02.06.2009 - 18:55:25
00
aha, no už ťa omrzelo doma sedieť čo? :) Hmm to si riadne prechladol kríže keď stále bolia :?. Ja mam tie menšie kopčeky rád, aspoň si trochu zamakám keď nejazdím dlhšie trasy. Dnes som sa s kamošom Jimym okolo piatej popoludní vybral na okraj lesoparku zistiť kde vedie jedna cesta. Nedalo nám to a zašli sme aj do lesa. Zistili sme, že aj keď je mokro tak sa to dalo zvládnuť a pokračovali sme ďalej. Nakoniec sme vďaka čudnému značeniu turistických chodníkov nevedeli nájsť cestu von z lesa (zopakovala sa udalosť z minulého roka - "expedícia veverička"). Podarilo sa nám nájsť aspoň cestu od lesného traktora tak sme bajky tlačili po zablatenej ceste na hrebeň a verili sme že tam nájdeme chodník ktorý sme stratili. Nič sme nenašli, žiadne označenie ani chodník. Po ďalšom blúdení v lesnom poraste sme našli rubanisko a podarilo sa nám vyjsť na lúku za mestom (a za vodou). Odtiaľ len jedna možnosť - prejsť cez rieku Laborec...tak som prišiel domov po takmer 2 hodinách zablatený a od pása dole mokrý :?. Rodičia samozrejme nadšení neboli, ešte doma mi z topánok tiekla voda :roll:

Prílohy:

Komentár súboru: Jimy konštatuje, že to cez vodu asi treba dobre rozbehnúť :)
DSC03835a.JPG
DSC03835a.JPG 155.78 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: aj také značenie môžeme vidieť v našom Lesoparku...neviem podľa akej normy to je, alebo žeby to bolo len nejaké špeciálne lesnícke označenie?
DSC03816a.JPG
DSC03816a.JPG 143.93 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: Sparcus jazdí hore kopcom na zadnom aby nedral obidva plášte :D
DSC03797a.JPG
DSC03797a.JPG 82.69 KiB thumb_up0thumb_down

02.06.2009 - 23:10:59
00
ešte sa mi podarilo aspoň približne vyznačiť dnešný výjazd. Údaje z computra: vzdialenosť 10,5 km čas 1:45 hod, priemerka 6,6 km/h - dosť sme museli tlačiť... značenie v tom lesoparku je fakt biedne, lesné chodníky neudržiavané, dosť popadaných stromov a konárov krížom cez cestu...malo by sa s tým dačo robiť aby bolo kde jazdiť :)

Prílohy:

Komentár súboru: približná trasa Lesoparkom Kamjana
ex_vevericka2.JPG
ex_vevericka2.JPG 80.6 KiB thumb_up0thumb_down

02.06.2009 - 23:33:49
00
Nakoniec sme vďaka čudnému značeniu turistických chodníkov nevedeli nájsť cestu von z lesa (zopakovala sa udalosť z minulého roka - "expedícia veverička").


To divne znacenie na obrazku je "hospodarsky strom" oznacuje hranicu medzi lesnymi dielcami
03.06.2009 - 08:13:33
00
Luho vďaka za vysvetlenie, som si aj myslel že to môže byť niečo také ale priznám sa že sa v tom vôbec nevyznám :oops: Okrem tohto tam je klasické značenie - dva biele pruhy a uprostred farebný modrý alebo červený a potom aj štvorec diagonálne rozdelený kde je tiež jedna polovica biela a druha farebná. No nič, musím sa tam s chalanmi ešte pár krát vybrať aby sme sa vedeli zorientovať :lol:
03.06.2009 - 09:41:59
00
vodorovne pruhy - klasicke turisticke znacenie
diagonalne - miestne turisticke znacenie, prip. naucne chodniky
03.06.2009 - 10:01:55
00
lesy su fajn pokym nestretnes diviaky :lol: :evil: potom uz len cakat co bude :| no nic,pocasie o nicom pre moj castak aj som raz zmokol tak som to zabalil a vybral sa na vylet autobusom..najprv bardejovske kupele,troska som to tu pobehal peso :lol.potom ma potiahlo hore cez staru lubovnu(pekny hrad)do stareho smokovca pekny zjazd na bicykli by tu bol :lol: jeden chlapik sa tade rutil :evil: po asfaltke,ale ja by som neriskoval.potom som sa presiel pesi az do vysnych hagov(mal som tu kamosa zo skoly)ale nenasiel som ho doma.pozrel som aj letisko poprad a siel domov.tento mesiac asi stejne bude iba prsat :cry: este by som rad pozrel okolie namestova az po cadcu aj ten usek novej cesty co tam spravili,ale to uz mozno az v lete ked pojdem okolo slovenska cez zakopane 8) ....skola ako??drzis sa?


Naposledy upravil Rymanow dňa 10.07.2009 - 18:14:56, celkovo upravené 1 krát.

08.06.2009 - 09:49:22
00
To Luho: dik za upresnenie, nevedel som presne čo znamenaju tie diagonalne rozdelene štvorce, zase som o niečo mudrejší :)

To bodka: jasne, keď nas je viac tak sa v lese veľmi nebojím :lol: Diviaka sme našťastie nestretli - ani po tom netúžim akurat 4 srnky som vtedy videl. Noo vidim že máš náhradný plán keď nám to počasie nepraje. :shock: chystáš na na cestu okolo Slovenska? no počkaj ale na bicykli alebo ako?? Ja som ešte doma takže čo sa týka školy nič nové, učim sa na štatnice ale ešte stále neviem presný dátum, len viem v ktorom týždni maju byť :roll:, ach keby som tak už mal voľno :lol:
08.06.2009 - 21:03:09
00
tak toto ti musim napisat :lol: uz som bol skoro doma ked z lesa v hankovciach mi do protismeru vyletel Koň!!! 8) bez jazdca uplne ma vytlacil z cesty len len ze som ubrzdil.mal komplet vystroj.a ten protivietor dnes fakt :roll: od mosta 12.46 kapura haus 13.52 to sa nestava kazdy den :mrgreen:
09.06.2009 - 14:00:35
00
ahoj, tak sa nam konečne podaril spoločny výjazd :) Dobre bolo, protivietor mohol fukať aj slabšie ale dalo sa. Na tych rovinach pred Volicou a Radvaňou si sa s nim asi musel dosť popasovať. V Havaji tetka na bicykli cez cestu, tam zase kôň? :shock: Škoda že sme nemohli isť ďalej..mohli sme ťa odprevadiť aspoň do Čabin alebo aj Radvani, ale chceli sme stihnuť doktorku (aj tak sme nestihli)
09.06.2009 - 14:52:32
00
dnes to iste co vcera len som uz do ML nezachadzal(ked sa musis ucit :wink: )ale potiahlo ma do stropkova.do soboty hlasia dazd.mozno v nedelu niekam vybehnem..

Prílohy:

zase fukalo.JPG
zase fukalo.JPG 122.67 KiB thumb_up0thumb_down

10.06.2009 - 17:41:07
00
keyboard_arrow_up